ESTETİK DÜNYASI ANKARA'DA BULUŞTU...

Estetik sektörünün lider firması Mezoklinik A.Ş. Türkiye'nin önde gelen doktorlarını Ankara Sheraton Otel'de biraraya getirdi. Yaklaşık 400 doktorun katıldığı toplantıda, 39 konuşmacı uzman doktor, dermokozmetik ve dolgu dünyasındaki son trendleri ve ürünleri canlı uygulamalarla anlattı.

ESTETİK DÜNYASI ANKARA'DA  BULUŞTU...

Estetik sektörünün lider firması Mezoklinik A.Ş. Bahis Siteleri Türkiye'nin önde gelen doktorlarını Ankara Sheraton Otel'de biraraya getirdi. Yaklaşık 400 doktorun katıldığı toplantıda, 39 konuşmacı uzman doktor, dermokozmetik ve dolgu dünyasındaki son trendleri ve ürünleri canlı uygulamalarla anlattı.

Kıbrıs'ta başlayan uzun workshop serisini Ankara'da noktalayacak olan Mezoklinik A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Adanır, estetik sektöründe ürünleriyle doktorlara ve dolayısıyla hastalara yeni, farklı ve kalıcı çözümler sunmaktan duydukları mutluluğu paylaşırken, daha birçok şehirde Türkiye'nin değerli doktorlarıyla toplantılar organize edeceklerini dile getirdi.

Mustafa Adanır ayrıca estetik işlemlerle ilgili uyarılarda bulundu. İşlemlerin kesinlikle uzman doktorlar tarafından yapılması gerektiğini vurgulayan Adanır, Türkiye’de merdiven altı diye tabir edilen doktor dışı uygulama alanlarının 5000 kadar olduğunu bu konuda hem doktorların hem de halkın biliçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Estetik konusunun sağlık işi olduğunu dile getiren Mustafa Adanır, bu konunun hekimler tarafından mutlaka ele alınması gerektiğini söyledi.

3 farklı oturumdan oluşan toplantıda, teknoloji ve içerikleriyle dikkat çeken "akıllı dolgu" ve "3D Dolgu", yeni uygulamalardan Venüs Çekim Estetiği ve leke tedavisinde en etkin çözümlerden biri olan Cosmelan-Dermamelan, akne problemlerinde kullanılan Acnelan konuları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Basın Bülteni

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 17:59

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi