Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Erdoğan: "AK Parti’nin kaderi, milletin kaderiyle bütünleşmiştir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin kederinin milletin kaderiyle bütünleştiğini belirterek, "Bizim her başarımız milletimizin başarısıdır. Her başarısızlığının da milletimize bir bedeli vardır" dedi.

...

"Terör örgütlerine Osmanlı tokadını vurduk"

Münih Güvenlik Konferansında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Teröristlere Osmanlı tokadını vurduk. PKK’nın belini kırdık. Ama karşımıza başka bir isimle çıktılar" dedi. Yıldırım, Türkiye’nin Avrupa’nın güvenliğini sağladığını ifade etti.

...

Bin 595 terörist etkisiz hale getirildi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında en az bin 595 terörist daha hale getirildi. Harekatın başlangıcından itibaren Hava Kuvvetleri’ne ait uçaklar tarafından PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 674 hedefin imha edildiği bildirildi.

...

33 ilde 54 polis hakkında FETÖ’den gözaltı kararı

2012 yılında yapılan Polis Akademisi giriş sınavında soruları çalarak akademiye yerleştiği tespit edilen Ankara merkezli 33 ilde 54 polis hakkında gözaltı kararı verildi.

...

72 ilde dev operasyon: 112 gözaltı

Örgütlü olarak akaryakıt ve vergi kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen şüphelilere yönelik 72 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 112 kişi gözaltına alındı.

...

İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 8’i Türk 22 kişi yakalandı

İstanbul’da, terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonlarda örgüte mali destek sağlamakla suçlanan 14’ü yabancı uyruklu 22 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

...

Hükümlülere şafak vakti özel harekatlı baskın

Adana’da hükümlülüre yakalamak için şafak vakti özel harekat polisi desteğiyle yapılan "yonga" operasyonunda 20 kişi yakalandı.

...

Okuma yazma seferberliği yoğun ilgi görüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma ve yazma seferberliği Adıyaman’da yoğun ilgi görüyor.

...

Kamyon ile panelvan çarpıştı: 4 ölü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde temizlik şirketinin çalışanlarını taşıyan panelvan minibüs ile hafriyat kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 4’e çıktı.

...

Meksika’da 7.2 büyüklüğünde deprem

Meksika’da 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi