Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili önemli bir bilgi paylaştı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde çok daha hızlı bir şekilde Afrin şehir merkezinin kuşatmasına geçilecektir” dedi.

Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili önemli bir bilgi paylaştı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde çok daha hızlı bir şekilde Afrin şehir merkezinin kuşatmasına geçilecektir” dedi.

AK Parti Meclis Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin önemli bir bilgi paylaştı. Erdoğan, “Adım attığımız her yerin bundan sonra güvenli olarak kalması bizim için çok önemli. Aynı şekilde sahada belirli hazırlıkların da yapılması zaman alıyor. Önümüzdeki günlerde çok daha hızlı bir şekilde Afrin şehir merkezinin kuşatmasına geçilecektir” diye konuştu.

ABD VE AVRUPA ÜLKELERİNE SERT ELEŞTİRİ

ABD ve bazı Avrupa ülkelerini hedef alarak, “Terör örgütünün adını eğip bükerek, onlar üzerinde imaj çalışması yaparak gerçekleri gizlediklerini sananlar, sadece kendilerini kandırıyorlar” diye devam eden Erdoğan, “Bu gidişle dünya üzerinde böylesine iki yüzlü, yalancı, düzenbaz bir ülkeye güvenip de yol yürüyecek, ortak politika izleyecek devlet kalır mı bilemiyoruz. Daha bize söylediklerinin yankısı dinmeden arkalarını dönüp bambaşka sözler edenlere bizim vereceğimiz değer de işte bu kadar olur. Türkiye olarak sınırlarımız boyunca ve sınırlarımız içinde başımıza musallat edilen terör örgütleriyle öyle veya böyle baş eder hepsinin de hakkından Allah’ın izniyle geliriz” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARA YÖNELİK İSTİSMAR VAKALARI

Çocuklara yönelik istismar vakalarına da değinen Erdoğan, konuyu dün Bakanlar Kurulu toplantısında ele aldıklarını belirtti ve bakanlardan oluşan bir heyetin konuyla ilgili atılması gereken adımları belirleyeceğini anlattı. Erdoğan, “Ardından ilk Bakanlar Kurulu’nda yasal düzenlemeleri derhal hayata geçireceğiz. Caydırıcı olması bakımından en ağır müeyyideler neyse alınacaktır, adımları atılacaktır. Bu tür konuların beklemeye uzatmaya tahammülü yoktur. Bu tür suçları işleyenlerin tüm indirimlerin kolaylıkların dışında tutulması şarttır. Milletin gözünde ve toplumda açılan yaralar bir insanı öldürmekle aynıdır. Bu tür suçlara verilen cezaların hissiyatımıza uygun olması gerekir. En kısa sürede bu meseleyi çözüme kavuşturacağız” dedi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi