Düğün günü kabusu yaşadı

Adana’da bir kişi, düğününün olduğu gün, alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücünün otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Düğün günü kabusu yaşadı

Adana’da bir kişi, düğününün olduğu gün, alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücünün otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

İddiaya göre, alkollü ve ehliyetsiz olan A.D. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki yayalar Çiğdem Ardıç (43), kızları Ayşe (21) ve Damla Nur Ardıç (6), İsmail Dicle (39) ile henüz ismi öğrenilemeyen bir kişiye, ardından tüplere çarptıktan sonra devrildi. Kazada yaralanan 5 yaya ile araç sürücüsü Ahmet D. ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Ayşe Ardıç ile İsmail Dicle’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Alkollü ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücü Ahmet D., hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"İYİ OLDUKTAN SONRA DÜĞÜNÜ YAPACAĞIZ"

Kazada sol bacağının 2 yerinde kırıklar, başında ve vücudunda yarıklar meydana gelen İsmail Dicle, kazanın yaşandığı gün Fas uyruklu eşi Dua Dicle (26) ile düğün yapacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Kazadan 2 saat sonra düğünüm olacaktı. Pastaneye doğru gidiyordum. Son sürat araba geldi, yan yattı, beni içine aldı ve sürükledi. Ayağımda 2 yerde sağdan soldan kırıklar var. Şans eseri hayatta kaldım. İçine girmeseydim şu an ölmüştüm. Başka yaralılar da varmış ama o anları hatırlamıyorum. Ağır yaralılar var. Şans oldu. Ağrılarım var ama yine çok şükür iyiyim. Hastanede iyi bakıyorlar bana. Ameliyatım 4 saat sürdü. Şoför alkollüymüş, ehliyeti de yokmuş. Biraz dikkatli olsunlar. Eşim Faslı. Orada bir düğün yaptık ama burada da yapmak istemiştim. Cumartesi yapalım dedik ama kader işte. İyi olduktan sonra düğünü yapacağız.”

Talihsiz adamın eşi Dua Dicle ise en güzel günlerinin karardığına değinerek, “Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü en mutlu günümüzü kararttı. Hakkımızı Allah alsın” diye konuştu.

(Nuri Pir - Uğur Dikilitaş - Rüşan Anıl Atar/İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi