Fren yerine gaza basınca...

İstanbul Bahçelievler’de yeni aldığı otomatik vitesli aracı park etmeye çalışan bir kişi, yanındaki ikiz kardeşiyle birlikte sokak üzerinde bulunan bir apartmanın boşluğuna uçtu.

Fren yerine gaza basınca...

İstanbul Bahçelievler’de yeni aldığı otomatik vitesli aracı park etmeye çalışan bir kişi, yanındaki ikiz kardeşiyle birlikte sokak üzerinde bulunan bir apartmanın boşluğuna uçtu.

Kaza, dün akşam saat 19.30 sıralarında Bahçelievler Gelincik Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Zeynep ve Sultan Özatmaca isimli ikiz kardeşler yeni aldıkları otomatik vitesli otomobille bir süre dolaştıktan sonra ikamet ettikleri sokağa geldi. Otomatik vitesli aracı sokak üzerindeki boş alana park edecekleri sırada araç sürücüsü gaz ile fren pedalını karıştırınca 34 FK 4067 plakalı araç sokak üzerinde bulunan apartmanın korkuluklarını aşarak apartman boşluğuna uçtu. Araç içerisinde kalan Özatmaca kardeşlerin apartman boşluğuna düştüğünü gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirdi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLEN KAZADA İKİZ KARDEŞLER YARALANDI

Otomobil içerisinde dakikalarca kurtarılmayı bekleyen ikiz kardeşler önce vatandaşların yardımıyla kurtarıldı ardından olay yerine gelen ambulansla bölgedeki en yakın hastaneye kaldırıldı. Apartmanın boşluğunda asılı kalan aracı kurtarmak için olay yerine çekici çağrıldı. Kaza sonrası apartman önünde bulunan doğalgaz kutusunu sıyırmış olması olası bir faciayı önledi. Olası bir olumsuzluğu engellemek için sokak üzerine güvenlik şeridi çekildi. Çekici yardımıyla askıda kalan otomatik vitesli araç yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından kaldırıldı. Vatandaşların şaşkınlıklarını gizleyemediği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, hastaneye kontrol amacıyla kaldırılan ikiz kardeşlerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"APARTMANIN KORKULUKLARINDAN AŞAĞIYA DÜŞTÜLER"

Olayın görgü tanığı Fatma Kara, "Balkondan bakıyordum, arabayı park ediyordu. Bir anda ne yaptıysa artık bilmiyorum büyük bir ses çıktı atladı indi aşağıya. Apartmanın korkuluklarından aşağıya düştüler. Ambulans geldi alıp götürdü” şeklinde konuştu.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi