52 hükümlü sahilde temizlik yaptı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde denetimli serbestlikten yararlanan 52 hükümlü sahilde çevre temizliği yaptı.

52 hükümlü sahilde temizlik yaptı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde denetimli serbestlikten yararlanan 52 hükümlü sahilde çevre temizliği yaptı.

Ceza İnfaz Kurumlarından denetimli serbestlik şartıyla tahliye olan hükümlüler, kamu yararına çalışma kapsamında Kumluca sahilinde çevre temizliği yaptı. Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin de destek olduğu temizlik çalışmalarına protokol üyeleri de katıldı. Hükümlülere önce üzerinde “denetimli Serbestlik” yazılı yelekler dağıtıldı.

Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Altınay, Elmalı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Aytaç Şener, Elmalı Denetimli Serbestlik Müdürü Hakan Ceylan, Antalya Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü İsmail Kaya, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan da katıldı.

"BİREYLERİ BİLİNÇLENDİRME NOKTASINDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATACAĞIZ"

Elmalı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Aytaç Şener, “Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletme ile beraber, Milli Parklarla beraber, Kumluca Obalar Mevkii olarak tanımlanan ve Mavikent’te, Denetimli Serbestlik’ten yararlanan Hükümlülerle beraber, infaz şekli olduğu için burada bir temizlik yapma çalışmasına karar verdik. Teşkilatlanması yeni olan denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile beraber, Ceza İnfaz Kurumlarından tahliye olan, hükümlülerin infazının devam etme şeklidir. Bu protokole bağlı olarak temizlik çalışması yapıyoruz. Bireyleri bilinçlendirme noktasında önemli adımlar atacağız” dedi.

Antalya Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü İsmail Kaya, “Kumluca Kaplumbağa yuvalama bölgesinde bulunmaktayız. Ceza infaz kurumuyla birlikte buradaki kader mahkûmu arkadaşların, sivil topluma hazırlanması yönünde ayrıca doğal çevre temizliğine dikkat çekmek anlamında ve farkındalık oluşturmak için böyle bir organizasyon düzenledik” dedi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi