Alışveriş trendleri açıklandı; Plaj giyimi, güneş kremleri ve bahçe mobilyaları yükselişte

Alışveriş trendleri açıklandı; Plaj giyimi, güneş kremleri ve bahçe mobilyaları yükselişte
Hepsiburada, tatil sezonuna yönelik alışveriş trendlerini açıkladı. Buna göre güneş bakım ürünlerinde, yazlık mayo bikini alışverişinde, çocuk kitaplarının yanı sıra bahçe balkon ürünlerinde gözlemlenen artışlar, tatil öncesi alışveriş sezonunun hareketlendiğini gösterdi.

Plajda veya havuzda şıklığını tamamlamak için yazlık mayo ve bikini alışverişi de tatil öncesi dikkat çeken bir trend oldu. Müşteriler tatil öncesi gardıroplarını güncellemek ve yeni sezonun trendlerini yakalamak için geniş ürün seçeneklerinden faydalandı. Platform üzerinde plaj giyim ürünlerine olan talep mayıs ayına göre rekor ilgi görerek yüzde 500 seviyesinde arttı.

GÜNEŞ BAKIM ÜRÜNLERİNE TALEP YÜZDE 30 ARTTI

Yaz mevsiminin gelmesiyle güneş bakım ürünlerine olan talep, Hepsiburada'nın verilerine göre arttı. Ciltlerini güneşin zararlı etkilerinden korumak isteyenler güneş kremleri, losyonlar ve spreyler gibi çeşitli ürünlere yöneldi. Tatil öncesi alışveriş sezonunda güneş bakım ürünlerine talep, geçtiğimiz aya göre yüzde 30 artış gösterdi.

Çocuklar, tatilde hem eğlenip hem öğreneceği, okul öncesi eğitici ve öğretici kitaplar, dikkat zekâ geliştirme kitapları, bilim & teknik ve boyama kitaplarına da ilgi gösterdi.

BAHÇE VE BALKON MOBİLYALARINA TALEP YÜZDE 50 ARTTI

Tatil öncesi alışveriş trendlerinden bir diğeri ise bahçe ve balkon ürünlerinde yaşanan ilgi artışı oldu. Yaz aylarında dış mekanları daha konforlu ve keyifli hale getirmek için çeşitli ürünlere yönelen kullanıcılar bahçe mobilyaları, bahçe aksesuarları, barbekü setleri ve şezlong gibi ürünlere yoğun ilgi gösterdi. Bahçe ve balkon ürünlerine talep, geçtiğimiz ayın aynı dönemine göre yüzde 50 arttı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi