BingX, vadeli işlemlerde yeni kripto teknolojisini duyurdu

BingX, vadeli işlemlerde yeni kripto teknolojisini duyurdu
Kripto para platformu BingX, gelişmiş vadeli işlem aracı olan ‘Sinyal Al-Sat İşlemi’ni (Signal Trade) tanıttı. Sinyal Al-Sat İşlem teknolojisi TradingView gibi harici platformlardan alınan işlem tetikleyici sinyallere dayalı olarak çalışıyor. Vadeli işlemlerde kullanıcıların alım satım işlem stratejilerinin otomatik olarak çalıştığı yeni özellikle ilgili BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, “Kullanıcılarımızın kazançlarını en üst düzeye çıkarması ve yeni işlem taktikleri kullanabilmesi için işlem süreçlerini basitleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

“BingX’in vizyonu gelecekte kripto para ekosistemine dahil olacak bir milyar yeni kullanıcıya bu yeni teknoloji ağına geçiş kapısı olmaktır. Şu ana kadar söz verdiğimiz her konuyu ciddiyetle uyguluyoruz” diyerek sözlerine başlayan Carrington, şunları aktardı.

“BingX olarak büyük resmin farkındayız ve görüyoruz. Tüm çalışma prensibimizi sürekli teknik yeniliklerle hem profesyonel hem de yeni yatırımcılara yardım etmeye adamış durumdayız. Bu yılın başlarında, deneyimsiz tüccarları korumayı ve beslemeyi amaçlayan Copy Trade Sübvansiyon Kuponu ve Spot Grid Copy Trade hizmeti gibi birçok kullanıcı dostu ürün icat ettik. Şimdi odağımızı biraz daha farklı noktaya yöneltiyoruz. Kullanıcılarımızın kazançlarını en üst düzeye çıkarması ve yeni işlem taktikleri kullanabilmesi için işlem süreçlerini basitleştirmeye devam ediyoruz. BingX, MT5 ile hem kullanıcılarımıza fayda sağlayacak hem de önümüzdeki yıl alım satım deneyimini yükseltecek daha fazla özelliği ve ürünü piyasaya sürecek.”

HARİCİ PLATFORM SİNYALLERİNİN GÜNCELLENMESİ YETERLİ OLACAK

Yeni özelliğe ilişkin şirketten yapılan yazılı açıklamada ise şu bilgilere yer verildi:

“BingX’in geliştirdiği yeni özellik vadeli işlemlerin tüm işlem çiftlerini kapsayacak ve kullanıcıların bu yeni özellikten yararlanabilmeleri için bir API bağlantısına ihtiyaç olmayacak. BingX platformunda Sinyal Trade kullanarak oluşturulan işlemlerde harici platform sinyallerini güncellemesi yeterlidir. Sistem otomatik olarak gerçek zamanlı olarak TradingView gibi harici platform sinyalini algılayıp senkronize etmektedir. Bu da ön ayarlı alım satım talimatlarının doğru zamanlarda otomatik olarak yürütülmesini tetiklemektedir. Trader’lar, BingX’in sunduğu Sinyal Al-Sat İşlemi (Signal Trade) aracıyla özelleştirilmiş ve esnek al-sat işlem stratejilerini oluşturabilecekler. Sinyal Al-Sat İşlemi (Signal Trade) aracı tamamen ücretsiz ve sınırsız olarak kullanıma açıldı.

“BingX, Sinyal Al-Sat İşlemi (Signal Trade) aracına ek olarak, son uygulama güncellemesinde teknolojisinde başka atılımlarda yaptı. Artık BingX Vadeli İşlemler Grid özelliğinde sırasıyla yükseliş, düşüş ve dalgalanan piyasalar için tüm işlem pozisyonları desteklenecek. BingX tarafından yeni başlatılan bir başka özellik “Trailing Stop/Profit”. Kullanıcılar, piyasada fiyat yükseldiğinde veya düştüğünde kâr/zarar çizelgesini takip etmek zorunda kalmayacak. Sunulan bu yeni özellik ile piyasa fiyatının dalgalanmasına göre otomatik olarak kâr ve zarar durdurma tetiği değişiklik yapacak. BingX, bu yeni teknolojik özellikle trader’ları büyük bir zahmetten kurtarmış oldu.

“Bu arada, BingX, küresel yatırımcılara daha fazla fırsat ve daha iyi hizmetler sağlamak için aralık ayı sonunda MetaTrader 5 platformuyla iş birliğine girecek. MT5 olarak da bilinen MetaTrader 5, nicel işlem için gelişmiş analiz araçları sağlayan web tabanlı bir platformdur. MT5'te verilen işlem talimatları, BingX'in işlem tahtasında güncellenecek. Kullanıcılar, BingX ve MT5 arasındaki daimî güncellenen bağlantı aracılığıyla daha gelişmiş analiz araçları ve özelleştirilmiş işlevlerle BTC ve ETH gibi kripto para birimlerinde daha güvenli ve istikrarlı işlem gerçekleştirebilecekler.”

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi