AHİ KADINLARINDAN BAŞKAN ÇAKIR'A ZİYARETİ..

AHİ KADINLARINDAN BAŞKAN ÇAKIR'A ZİYARETİ..

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı ve Üyeleri; Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri ve 2004-2009 dönemi Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır'ı Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Merkezinde ziyaret ettiler. 

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Çavuş ile Genel Koordinatör Abdullah Çavuş, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek ve üst birlik yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundular.
Gerçekleştirilen ziyarette, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır’a Kaman cevizi ve Kooperatif ürünlerinin bulunduğu hediye taktim edildi.
 Yürütülmekte olan Kaman cevizi projesinin önemi ve  Güçlü Kadın Güçlü Türkiye beklentisi üzerine karşılıklı degerlendirmeler yapıldı. 
Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Ahilik değerleri ve Kaman cevizinin Kırşehir'e yeterli bir ekonomik karşılığının olmasa da ulusal ölçekte tanındığını ancak bu tanıtımın evrensel niteliğe de güçlü bir şekilde de ulaşması gerektiğini söyledi. Ankara başta olmak üzere, Kırşehirli STK'ların gayretlerini yakından takip ettiğini belirten Halim Çakır, Kırşehir'deki yerel yöneticilerimizin de gayretiyle bu faaliyetler daha da arttırılmalı dedi.  
Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Çavuş da yaptığı açıklamada; "Halim Çakır Başkanımız her zaman her gelenle yakında ilgileniyor. Hiç bir zaman görevi bitince Kırşehir'e küsen siyasetçilerden olmadı, her zaman Kırşehir'in ve Kırşehirliler'in yanında olmaya çalışıyor. Kendisine bize de zaman ayırip, projelerimizi desteklediği için teşekkür ederim" dedi.

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2023, 23:30

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi