Angef'ten depremzedelere gıda ve hijyen malzemesi desteği

Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Merkezi, destekçilerin katkılarıyla Ankara'ya gelen depremzedelere gıda ve temizlik malzemesi katkısında bulundu.

Angef'ten depremzedelere gıda ve hijyen malzemesi desteği

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem afetinin yaraları el birliğiyle sarılıyor. Ülke genelinde başlatılan yardım seferberliğine Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) 'da katıldı.

Angef'in bağış çağrısına destekçileri sessiz kalmadı ve Angef ekibi Ankara'ya gelen 30 aileye gıda ve hijyen malzemeleri satın alarak evlerine ulaştırdı. Günlük gıda ve temizlik malzemelerinin yanında çocuk bezi ve çocuk maması da alınarak ihtiyaç sahibi depremzelere iletildi. Ankara Keçiören Yayla Mahallesi Muhtarı Selma Bayram koordinasyonunda gerçekleşen yardım seferberliğine de gıda, temizlik çocuk bezi desteğiyle katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Karaağaç; "Ankara'ya gelen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için gerek sosyal medyadan gerekse yayın yolu ile duyurular gerçekleştirdik. Sağ olsunlar destekçilerimiz çok kısa sürede çağrılarımıza cevap verdi. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Katkı Sunan Kişi ve Kuruluşlar:

- Abdullah O.
- Ercüment Ö.
- Doku Okulları
- Gençlik Servisleri Merkezi Derneği
- Murat S.
- Mehmet Ali B.
- Pio Reklam Ajansı
- Teknobilgi Bilişim Eğitim Organizasyon ve Danışmanlık LTD.ŞTİ.
- Yasin. S

Basın Bülteni

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi