Avcılar'da kendilerini polis olarak tanıtıp hediyelik eşya dükkanı sahibini gasbeden şüpheliler yakalandı

Avcılar'da kendilerini polis olarak tanıtıp hediyelik eşya dükkanı sahibini gasbeden şüpheliler yakalandı
AVCILAR'da kendilerini polis olarak tanıtıp, hediyelik eşya dükkanı sahibini tehdit ederek, cüzdanı ve kasadaki 7 bin 500 doları gasbeden 3 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 
Merkez Mahallesi, Katip Ahmet Sokak'ta bulunan hediyelik eşya dükkanına 7 Şubat Salı günü gelen maskeli 3 şüpheli, kendilerini polis olarak tanıtıp iş yerinde arama yapacaklarını söyledi. Dükkan sahibi M.K.'yi (40) silah ve bıçakla tehdit ederek cüzdanı ve kasada bulunan 7 bin 500 doları gasbeden şüphheliler, olay yerinden kaçtı.
Hırsızlık sonrası iş yeri sahibi M.K., polisi arayarak ihbarda bulundu. Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada, güvenlik kamera görüntüleri incelenerek şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.  Görüntülerde şüphelilerin yüzünde maske ve ellerinde silah olduğu görüldü.
Polis ekipleri, 25 Şubat Cumartesi günü düzenlen operasyonda şüpheliler Burak D.(28), Furkan D.(23) ve Murat D.(20) gözaltına alındı. Şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı. ()

(FOTOĞRAF)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi