Bayrampaşa'da sipariş üzerine hırsızlık yapan çete üyeleri yakalandı

Bayrampaşa'da sipariş üzerine hırsızlık yapan çete üyeleri yakalandı

Ahmet YEŞİLMEN - Uğur ŞAHİN/ İSTANBUL, () BAYRAMPAŞA'da sipariş üzerine hırsızlık yaptıkları belirtilen çete üyeleri yakalandı. Toplantı yaptıkları sırada polis ekipleri tarafından yakalanan 13 şüpheli gözaltına alınırken, 500 bin dolar değerinde olduğu vurgulanan çalıntı malzeme ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, ‘Dayı’ lakaplı elebaşının yönettiği çete, Bayrampaşa ve çevresinde faaliyet gösteriyordu. Elebaşı şirket gibi sipariş aldıktan sonra çete üyelerine siparişleri dağıtıyordu. Maske ve eldivenlerle hırsızlık için harekete şüpheliler çaldıkları malzemeyi Bayrampaşa’daki bulunan otoparkta depoya koyuyordu.
Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çeteyi çökertmek için harekete geçti. Ekipler, çete üyelerini Bayrampaşa’da bir iş merkezinde hırsızlık için toplantı yaptıkları sırada düzenlediği operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Şüphelilerin çaldığı 500 bin dolarlık malzeme ele geçirilirken malzemelerin sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.
Şüphelilere düzenlenen operasyon kameralara yansıdı. Görüntülerde çete üyelerinin kıyafetlerini değiştirdikten sonra bir araca binerek otoparktan ayrıldıkları görülüyor. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi