Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik

46 terörist daha: Rakam bin 485’e yükseldi

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı’nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 485 olduğunu açıkladı.

Ege’deki gerilim, milli mutabakat, düşen helikopter

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, Ege’de yaşanan gerilim ve Yunan mevkidaşı Çipras’la yaptığı telefon görüşmesiyle ilgili bilgi verdi.

Kuzey Irak’a hava harekatı: 8 hedef imha edildi

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’ta saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik yapılan hava harekatında 8 hedefin imha edildiğini açıkladı.

Üsküdar’daki banka soygunu güvenlik kamerasında

İstanbul - Üsküdar’da bir banka şubesi kar maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’da PKK operasyonu: 19 gözaltı

İstanbul - Terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda örgütün gençlik kanadına mensup 19 şüpheli gözaltına alındı.

Korkunç kaza: 4 ölü, 7 yaralı !

Bingöl - Bingöl-Elazığ karayolunda hafif ticari araç ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

22 gaybubet evine baskın: 25 gözaltı

Bursa - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, örgüt üyelerinin "gaybubet evi" olarak adlandırdıkları hücre evlerine düzenlenen operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.

İzmir’de dehşet: Sokak ortasında yanarak öldü

İzmir - Konak ilçesinde bir kadın, sokak ortasında yanarak hayatını kaybetti.

Nuray Hafiftaş hayata gözlerini yumdu

İstanbul - Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Nuray Hafiftaş’tan acı haber geldi.

Başkan açıkladı: İşte G.Saray’ın borcu!

İstanbul - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Net borç-alacak farkımız 963 milyon TL’den 1 milyar 172 milyon TL’ye geldi. Benim özellikle değinmek istediğim konu, bizi seçime götüren en önemli neden mali sorun" dedi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi