Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

CHP’li Eren Erdem tutuklandı

CHP 26. Dönem Milletvekili Eren Erdem, 22 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada kaçma şüphesi gerekçesiyle tutuklandı. Hakkındaki suçlamaları reddeden Erdem, "İsteseydim giderdim. Ama asla ülkeyi terk etmeyi düşünmedim" dedi.

...

56 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son bir hafta içerisinde icra edilen operasyonlarda; 1’i sözde lider kadroda olmak üzere toplam 56 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

Yangın ’Diriliş Ertuğrul’un çadırında çıkmış

İstanbul’un Beykoz ilçesi Yalıköy’de film platosu olarak kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Yangının, Diriliş Ertuğrul dizisinin çekimleri için kullanılan çadırlarda çıktığı öğrenildi.

...

48 eski polis hakkında FETÖ’den gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada Ankara merkezli Kayseri, Amasya, Hatay, Konya, Malatya ve Çorum’da 4’ü eski emniyet müdürü, 44’ü eski polis memuru toplam 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı bu yıl ilk kez

Üniversiteye girişin anahtarı olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı bu yıl ilk kez uygulanıyor. 2.3 milyon adayın katılacağı sınavın ilk oturumu cumartesi, ikinci oturumu pazar günü yapılacak.

...

Nijerya’da korkunç kaza

Nijerya’da petrol tankerinin otomobille çarpışarak infilak etmesi sonucunda 9 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı açıklandı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi