Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Siz dükkanı devrediyorsunuz, biz kapattık"

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Olağan Genel Kurulu’nda, "Biriniz kazanacaksınız ama kazanamayan benim koltuğu gelip alabilir. Bir fark var. Siz sadece dükkanı devrediyorsunuz, biz dükkanı kapattık” dedi.

...

Bahçeli’den idam çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetine ilişkin, "Çocuk katilleriyle mücadele değil, savaşmak lazımdır. Ve bu savaş kazanılmalıdır, kazanılacaktır. İdamsa idam, cezaysa en ağır ceza, tecritse tecrit; gereği her neyse alçak barbarlara revadır, layık oldukları akıbet de bellidir" dedi.

...

4 terörist daha...

TSK, Irak kuzeyi Avaşin Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatında 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

DEAŞ’a şafak vakti baskın: 14 gözaltı

Adana’da terör örgütü DEAŞ’a düzenlenen operasyonda 1’i kadın 14 kişi gözaltına alındı. ,

...

Galatasaray Nagatomo’yı KAP’a bildirdi

Galatasaray, Japon futbolcu Yuto Nagatomo’nun bonservisi konusunda İtalyan kulübü Inter ile anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

...

Leyla’yı bulmak için köyde tüm kuyular boşaltıldı

Ağrı’da Ramazan Bayramı’nın birinci günü ailesiyle gittiği Bezirhane köyünde kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir’i bulmak için arama kurtarma çalışmalarında 15’inci güne girildi. Köyde birçok yeri defalarca arayan ekipler bugün de tüm kuyuları vidanjörle boşalttı.

...

Yıkımı tamamlanan AKM havadan görüntülendi

İstanbul Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) yıkımı tamamlandı. İstanbul’un simgelerinden olan AKM’nin yıkımı sonrası Taksim’in yeni silueti havadan görüntülendi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi