Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan’dan ABD’ye: NATO’daki stratejik ortağınızı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’ne seslenerek, "Siz NATO’daki bir stratejik ortağınızı, bir papazla değiştiriyorsunuz" dedi.

...

Şırnak’ta 4 terörist daha...

Şırnak’ta İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından tespit edilen 4 terörist düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

...

81 ilde 501 gözaltı

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 29 bin 208 personel, 122 dedektör köpek, 1 deniz aracı ve 1 hava aracının katılımıyla "Yabancı Şahıslara Yönelik Huzur Uygulaması" yapıldı. Uygulamada, 9’u yabancı uyruklu olmak üzere 501 şahıs gözaltına alındı.

...

Beylükdüzü’nde denizde kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı

Dün akşam saatlerinde Beylikdüzü’nde 6 kişinin bulunduğu teknenin batması sonucu kaybolan 65 yaşındaki Cemal Keskin’in cesedine ulaşıldı.

...

"Seçim kararı aldım"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, seçim kararı aldığını söyledi. Orman, “Biz göreve geldiğimizde borç, ödenebilecek durumda değildi. 110 yıllık kulüp tarihindekinden daha fazla futbolcu satışı yaptık” dedi.

...

Komşusuyla kavga etti, eyaleti yaktı

Kaliforniya tarihinin en büyük yangınına sebep olan olayın kuraklıklar değil, komşularına sinirlenen bir adamın kundaklaması olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar yangının yayılmaya devam edeceğini söyledi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi