Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Merkez Bankasından yeni tedbirler

Ankara - Merkez Bankası, finansal piyasaların etkin işleyişinin desteklenmesi ve bankalara likidite yönetiminde esneklik sağlanması amacıyla bir dizi tedbir aldı.

Erdoğan’dan sert sözler: Hedefinde ABD vardı

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin ekonomik dinamikleri sağlamdır, güçlüdür, yerindedir. Döviz kurunun özellikle ekonominin kuralları içindeki makul seviyesi neyse en kısa zamanda mutlaka oraya da oturacaktır” dedi.

47 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - İçişleri Bakanlığı, son 1 hafta içerisinde yürütülen iç güvenlik operasyonları kapsamında 6’sı sözde üst düzey olmak üzere 47 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacak"

Ankara - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıya ilişkin, "Kimse spekülatif haber ve hareketlere itibar etmesin. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacaktır" dedi.

Muhalifler mücadeleyi bırakmıyor

Ankara - CHP’li muhalifler Genel Merkez tarafından olağanüstü kurultay çağrısı yapılmaması halinde tüzüğün verdiği tüm demokratik hakları, tüzük kurultayı da dahil olmak üzere kullanacaklarını açıkladı.

...

Müzik festivalinde platform çöktü: 266 yaralı

Vigo - İspanya’nın Galiçya Bölgesindeki bir müzik festival sırasında ahşap deniz platformu çöktü. Olayda 266 kişi yaralandı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi