Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Türkiye’den misilleme: ABD menşeli ürünlere ek vergi

Ankara- ABD menşeli bazı ürünlerin ithalatında ek mali yükümlülük oranlarının artırılmasına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

"Kimseyle ekonomik savaştan yana değiliz, fakat..."

Ankara - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Türkiye hiç kimseyle ekonomik savaştan yana değildir. Fakat kendine yönelik bir saldırı söz konusu olduğunda da kurumları, devleti, milleti, iş çevreleri ile bu saldırıları püskürtmek için gereken tüm adımları atacaktır" dedi.

Brunson’un avukatının ev hapsine itirazı reddedildi

İzmir - İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi, ABD’li Papaz Andrew Brunson’ın avukatının ikinci kez yaptığı ev hapsi ile yurt dışına çıkış yasağının kaldırılması başvurusunu reddetti.

"Türkiye döviz üzerinden kundaklanmak istenmektedir"

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye, kur üzerinden kurcalanmak, döviz üzerinden kundaklanmak istenmektedir. Buna tahammül edemeyiz, buna sessiz kalamayız, buna tepkisiz duramayız" dedi.

İşsizlik geriledi

İstanbul - İşsizlik oranı 2018 Mayıs döneminde 0,5 puanlık azalış ile yüzde 9,7 seviyesinde gerçekleşti.

İtalya’da ölü sayısı 35’e yükseldi

Roma - İtalya’nın Cenova şehrinde A-10 otoyolu üstünde bulunan Morandi Köprüsü’nün büyük bir bölümünün çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 35’e yükseldi.

Kapıyı açtı, şoförü vurdu, yoluna devam etti

İstanbul - Kartal’da bir servis şoförü aracının içinde vuruldu. O anlar güvenlik kamerasına yansırken servis şoförünü vuran adamın rahat tavrı dikkat çekti.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi