Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"EURO 2024 için adil bir değerlendirme bekliyoruz"

İstanbul - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Türkiye EURO 2024 için koşulları yerine getirdi. Adil bir değerlendirme bekliyoruz" dedi.

2 askeri şehit eden hainler Afrin’de yakalandı

Hatay - Zeytin Dalı Harekatında 2 askeri şehit eden hainler Afrin’de başarılı bir operasyonla yakalandı ve Türkiye’ye getirildi. Alçaklar, Hatay’da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

...

FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon

İstanbul - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün TSK yapılanmasına ilişkin soruşturmada 36’sı muvazzaf asker 71 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Sınıra yerleştiriliyorlar: Her biri ise 4.5 ton ağırlığında

Hatay - Suriye sınırına konulan dev beton duvarların her biri 4.5 tın ağırlığında.

İstanbul’da metrobüs kazası: 6 yaralı

İstanbul Okmeydanı’nda bir metrobüs, önünde seyreden bir başka metrobüse çarptı. Kazada 6 yolcu hafif şekilde yaralandı.

...

Samsun’da 2 kişinin öldüğü kaza kamerada

Samsun - Samsun’da halk otobüsünün motosiklete çarpması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü otaya çıktı.

Alevler geceyi gündüze çevirdi

Muğla - Bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi adeta gündüze çevirdi. 10 metreye kadar ulaşan alevler yerleşim yerlerine metrelerce yaklaştı. Yaklaşık 2 saat süren yangın sonucunda 30 hektarlık alan küle döndü.

Tırın alt geçide düşme anı kamerada

Konya - Konya’da kontrolden çıkan demir profil yüklü tırın alt geçide düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Tırın alt geçide düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Göçerlerin dönüş yolculuğu başladı

Kars - Kars’ın Akyaka ilçesinde yaz mevsimini yaylalarda geçiren göçerlerin zorlu geri dönüş yolculuğuna başladı.

Sahaf Festivali başladı

İstanbul - Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Beyoğlu Sahaf Festivali’nde asırlık kitapların yanı sıra, tarihe tanıklık eden dergiler, eskiye ait yazılar, eski fotoğraflar, nadide levhalar, mektuplar ve kartpostallar da stantlardaki yerini aldı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi