Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan’dan Almanya’ya çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya’ya FETÖ’cü ve PKK’lı teröristlerin iadesi çağrısı yaparak, “Bu türleri yakalayıp teslim etmek ülkelerimizin huzuru için çok büyük önem arz ediyor” dedi.

...

Belediye başkanından huzurevi yangınıyla ilgili açıklama

İstanbul Sultangazi’deki huzurevi yangını ile ilgili konuşan İlçe Belediye Başkanı Cahit Altunay, ”Bizi sevindiren tek tarafı can kaybının olmaması, yaralının olmamasıdır. Yangının çıkma sebebi de şu anda araştırılıyor. Bu akşam hiç yaşlımızı transfer etmeden kendi odalarında yatıracağız” dedi.

...

1 haftada 37 terörist daha...

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK’ya yönelik son bir haftada Şırnak, Siirt, Diyarbakır, Mardin, Ağrı ile Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyonlarda 37 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

32 yerinden bıçakladı, cesedini baza içinde taşıdı

Ankara’da sevgilisinin birlikte olduğu genci 32 yerinden bıçaklayarak öldüren ve cesedi battaniyeye sararak bazanın içerisinde dağlık alana atan Afgan uyuşturucu taciri, ülkeyi terk etme hazırlığı yaparken kıskıvrak yakalandı.

...

Dış ticaret istatistikleri açıklandı

Ağustos ayında, geçen yılın aynı dönemine göre ihracat yüzde 6,5, ithalat yüzde 22,7 azaldı.

...

Ankara’da FETÖ operasyonu: 14 gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ByLock kullanıcısı oldukları tespit edilen ve halen aktif olarak Ziraat Bankası bünyesinde çalıştıkları belirlenen 14 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

...

Alkollü kadın sürücü polise çarptı

Bartın’da alkollü kadın sürücü trafik kontrolü için kendisini durdurmak isteyen trafik polisine çarptı. Olay anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi