Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Erdoğan’dan "Yatırım Programı Hazırlıkları" genelgesi

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları" ile ilgili genelgede, “Bu dönemde temel hedef ekonomide dengelenmeyi ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirmek” dedi.

Stokçuluk ve fahiş artış yapan işletmelere ceza

Ankara - İçişleri Bakanlığı, kurda yaşanan dalgalanmadan yararlanarak stokçuluk yapan ve fiyatlarını fahiş şekilde artıran işletmelere karşı harekete geçti. Bakan Süleyman Soylu imzasıyla 81 il valiliğine gönderilen genelgeyle bu konuda gerekenin yapılması talimatı verildi.

Bahçeli’den "İş Bankası" açıklaması

Ankara - MHP Lideri Bahçeli, "İş Bankasındaki CHP hisselerinin Hazine ve Türk milletine devri hususunda bir kanun teklifi Meclis’e gelirse biz gereğini yapacağız ve desteğimizi vereceğiz" dedi.

...

Muş’ta 5 terörist etkisiz hale getirildi

Muş - Varto ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 2’si kadın 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Gaz sızıntısından 5 kişi etkilendi

İzmir- İzmir Adliyesinde yangın söndürme tüplerinin bakımı sırasında karbondioksit gazı kaçağı yaşandı. Zehirlenen 5 kişi, hastaneye kaldırıldı. 1 kişinin ise durumu ağır.

635 güvenlik korucusu görevden uzaklaştırıldı

Ankara - İçişleri Bakanlığı, terör örgütlerine ve devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapılara iltisakı olduğu değerlendirilen 635 güvenlik korucusunun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

...

Arda Turan-Berkay kavgasına soruşturma

İstanbul - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin soruşturma başlattı.

Soyuz’un fırlatılışı sırasında kaza

Baikonur - Kazakistan’daki Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan Soyuz MS-10 uzay aracında arıza meydana geldi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi