Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"FETÖ’yle gerçek anlamda mücadeleyi biz yaptık"

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "FETÖ ile gerçek anlamda mücadele sadece bizim dönemimizde yapılmıştır. Ama şunu da söyleyeyim; biz de geç kaldık. Bu geç kalışın bedelini de maalesef ödedik" dedi.

"Enflasyon ve faiz denen iki prangadan ekonomimizi kurtaracağız"

İstanbul - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak enflasyonla topyekün mücadele programının meyvelerini Kasım ve Aralık ayında vermeye başlayacağını vurgulayarak, "Yapısal adımlarla desteklediğimiz bu sürecin sonunda enflasyon ve faiz denen iki prangadan ekonomimizi adım adım kurtardığımızı birlikte göreceğiz" dedi.

Son bir haftada 25 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - İçişleri Bakanlığı, son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen iç güvenlik operasyonları kapsamında 25 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İşsizlik rakamları açıklandı

İstanbul - Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2018 yılı Temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 88 bin kişi artarak 3 milyon 531 bin kişi oldu. İşsizlik oranı 0,1 puanlık artış ile yüzde 10,8 seviyesinde gerçekleşti.

İzmir’deki katliam gibi kazada 5 gözaltı

İzmir - İzmir’de 22 kişinin öldüğü katliam gibi kazaya ilişkin 2’si Suriyeli 5 şahıs gözaltına alındı.

Fransa’da felaket aniden geldi: 13 ölü

Paris - Fransa’nın güney sahilinde bulunan Aude bölgesi aşırı yağış ve fırtına sebebiyle kırmızı alarmda. Bölgede 1891 yılından beri en büyük sel felaketinin yaşanmasıyla birlikte 13 kişi hayatını kaybetti. Tüm yolların kapatıldığı bölgede kurtarma çalışmaları devam ediyor.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi