Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Biz cumhuriyetimizi lafla değil icraatla kutluyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk’ü, Cumhuriyet Bayramını tekeline almaya çalışan, ’salon cumhuriyetçisi’ bir grubun olduğunu ve bunların ülkenin hayrına atılan her adıma karşı çıktığını söyleyerek, "Biz cumhuriyetimizi lafla değil icraatla kutluyoruz" dedi.

...

Soylu’dan Tunceli’de şehit olan askerlerle ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Soylu, Tunceli’de 2 askerin şehit olmasına ilişkin, "Şehit olan askerlerin üzerindeki giysi ve ekipman Jandarma Genel Komutanlığının kullandığı dünya standartlarında, hatta dünyadaki bir çok orduya da aynı standartta üretim yapan standartlar şeklinde elde edilmiştir" dedi.

...

FETÖ’nün Kara Kuvvetleri yapılanmasına operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Kara Kuvvetleri Komutanlığında FETÖ yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 binbaşı, 26 yüzbaşı, 9 üsteğmen ve 1 mahrem sorumlu olmak üzere toplam 40 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

...

5 terörist daha...

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, "Hakkâri kırsalı ile Irak kuzeyi Hakurk bölgelerine 29 Ekim 2018’de düzenlenen hava harekâtları neticesinde bölücü terör örgütüne ait sığınak ve mühimmat depoları imha edilmiş, üs bölgelerimize saldırı hazırlığında olan silahlı beş bölücü terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

...

Antalya’da eğitim uçağı düştü: 2 ölü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitim uçağı henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. Olayda pilot ile yanında bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

...

Kapıyı açıp dans etti

Adana’da bir sürücünün, hareket halindeki aracının kapısını açıp tehlikeye aldırmadan dans etmesi görenleri şaşırttı. Başka bir araçta bulunan sürücü tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi