Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Son sayıyı Erdoğan açıkladı

Ankara - Zeytin Dalı Harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2878’e yükseldi.

“Batsın sizin kararınız”

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Doğu Guta’daki gelişmeler insanlığa sığar mı. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde karar alıyorlar, batsın sizin kararınız. İşleme konulmayan kararın insanlık için ne anlamı var" dedi.

"Düşmansanız adam gibi düşman olun"

Ankara - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD’ye seslenerek, "Düşmansanız adam gibi düşman olun. Müttefikseniz mertçe, samimiyetle, safiyetle müttefik olun" dedi.

Asker kaçağı polise saldırdı: 1 şehit, 1 yaralı

İzmir - Bornova ilçesinde yoklama kaçağı olduğu öğrenilen bir şahıs, kendisine Genel Bilgi Tarama (GBT) yapan 2 polis memuruna bıçakla saldırdı. Olayda bir polis şehit oldu, bir polis de yaralandı.

Muğla’da boşanma dehşeti: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Muğla - Köyceğiz ilçesinde eşinden boşanma aşamasında olan adam dehşet saçtı. Şahıs; kayınpederi, kayınbiraderi ve eşini vurduktan sonra intihar etti. Olayda 3 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

İstanbul’da narkotik operasyonu: 40 gözaltı

İstanbul - İstanbul genelinde özel harekat polislerin de desteğiyle 3 farklı adrese şafak vakti eş zamanlı narkotik operasyonu düzenledi. Operasyonda 40 şahıs gözaltına alındı.

Pikap motosikleti biçti: 1 ölü

Bangkok - Tayland’da ışık ihlali yapan pikap, motosiklete böyle çarptı.

...

Quaresma’nın cezası belli oldu

İstanbul - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören ve ihracı sonrası rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketlerde bulunan Portekizli oyuncuya 5 maç men ve 22 bin lira para cezası verdi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi