Günün özeti

Günün özeti

Günün özeti

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Dünyaya Afrin Resti: Konuşamazsınız

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Siz Afrin’e Türk ordusunun girmesini konuşamazsınız. Biz Afrin’e işgal gücü olarak girmedik. Afrin’deki teröristleri temizlemek için girdik. Bizim durumumuz budur" dedi.

...

Yıldırım’dan Türk bayrağının yakılmasına tepki

Ankara- Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan’da Türk bayrağının yakılması ile ilgili, “Bunun kabul edilebilir bir yanı yoktur. Ay yıldızlı bayrağın uğruna canlarımızı da veriyoruz, tüm imkanlarımızı da seferber ediyoruz. Bu ve buna benzer densizlikleri yapanları muhatap bile almıyoruz” dedi.

...

68 terörist daha: Rakam 2940’a ulaştı

Ankara- Zeytin Dalı Harekatında 68 terörist daha etkisiz hale getirildi.

...

"Sivillerin Afrin’den çıkışını PYD/YPG engelliyor"

Ankara- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sivillerin Afrin’den çıkışını PKK/PYD’nin engellediğini söyledi. Kalın, Afrin’e yönelik yürütülen terörle mücadelenin DEAŞ ile mücadeleye engel olmadığını, Batılı ülkeler için bir samimiyet testi olduğunu söyledi.

...

Yakalanmamak için parmak izlerini sildi ama...

İstanbul Tuzla’da girdiği marketin sahibini silah zoruyla etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki paraları çalan gaspçı polis tarafından yakalandı. Soygun anının kameralara yansıdığı olayda yakalanmamak için parmak izlerini silen şüpheli gözaltına alındı.

...

Yanan otelden aşağı böyle atladı

İzimir - İzmir’de bir otelde çıkan yangında, bir otel müşterisinin yangından kurtulmak için binadan atladığı görüntüler, cep telefonu kamerasına yansıdı.

...

Işık Yayıncılık çalışanlarına FETÖ operasyon: 41 gözaltı

İstanbul - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik İstanbul merkezli 4 ilde başlatılan operasyonda

haklarında gözaltı kararı bulunan Işık Yayıncılık çalışanı 60 kişiden 41’i yakalandı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi