Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Afrin’e girdik, giriyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin, Mehmetçiğimiz ilerliyor Afrin’e. İnşallah Afrin’e girdik, giriyoruz" dedi. Erdoğan NATO’ya da sert tepki göstererek, "Ey NATO, Afganistan’da, Somali’de, Balkanlara çağırdın geldik. Hadi bakalım Suriye’ye gel. Niye gelmiyorsun" diye sordu.

...

Mehmetçik teröristlere içeride de dışarıda da göz açtırmıyor

Zeytin Dalı Harekatı’nda şu ana kadar en az 3 bin 213 terörist; bir haftada Diyarbakır, Mardin ve Irak’ın kuzeyinde PKK’ya yönelik operasyonlarda ise 18 terörist etkisiz hale getirildi.

...

İstanbul’da taksici dehşeti

İstanbul Şişli’de bir taksi sürücüsü, içerisinde yolcu bulunan özel taksi kiralama firması şoförüne saldırdı. Bıçakla aracı çizen ve tekmeleyen taksi şoförü, kadın yolcuların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

...

Müdürden engelli veterinere sopalı dayak

Elazığ’da bir kurumda görevli şube müdürü, mesai çıkışı araç içinde sopayla beklediği engelli veteriner hekimi görünce dışarı çıkıp darp etti. 3,5 ay önce yaşanan olayla ilgili o anların saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

...

İstanbul’da yaşlı adamın ölümden döndüğü anlar kamerada

İstanbul’un Kartal ilçesinde araçların kırmızı ışıkta durduğu esnada yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam, yaşanan zincirleme kaza sonrası otomobille minibüs arasında kaldı. Yaşlı adamın ölümden döndüğü anlar bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi