Günün özeti

Günün özeti

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Ankara- Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Afrin çıkışı: Senden mi alacağız izni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her türlü olumsuzluğa ve riyakarlığa rağmen bölgenin teröristlerden temizlendiğini kaydederek, "’Afrin’e gitmeyin’ diyor, senden mi alacağız izni, bize milletimizin emri var. Biz milletimizin talimatını yerine getiriyoruz" dedi.

...

Erdoğan, Putin ile telefonda görüştü: Bu karar alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin bugün telefonda görüştü. Görüşmede Türkiye, Rusya ve İran’ın ilkini Soçi’de gerçekleştirdikleri liderler zirvesinin ikincisinin İstanbul’da yapılması kararlaştırıldı.

...

TSK duyurdu, 1028 hain !

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı’nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 28 olduğunu açıkladı.

...

İstanbul - PFDK’dan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’a ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 45 gün hak Casinovale mahrumiyeti, Teknik Direktör Aykut Kocaman ise 1 maç men cezası aldı.

...

FETÖ yalanıyla 4,5 milyonluk vurgun yapan çete çökertildi

İstanbul - İstanbul’da telefon ile aradıkları vatandaşlara kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıttıktan sonra onları çeşitli yollarla kandırarak toplamda 4 milyon 500 bin lira dolandıran organize dolandırıcılık çetesi çökertildi.

...

İstanbul’da sokak ortasında kadın cinayeti kamerada

İstanbul - İstanbul Mecidiyeköy’de Ali K. isimli şahsın sokak ortasında boşanmak üzere olduğu eşini güpegündüz vahşice öldürdüğü anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

...

Firari eski HSYK Genel Sekreteri Kaya yakalandı

Çanakkale - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) firarisi, eski HSYK Genel Sekreteri Mehmet Kaya, Çanakkale’de FETÖ’nün gaybubet evlerine düzenlenen operasyonda yakalandı.

...

Çin’de yol çöktü: 8 ölü

Çin - Çin’in güneyinde metro inşaatı sürdürülen bir alandaki yolun çökmesi sonucu, en az 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi