Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"O videoları Putin’e gönderdim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD- Rusya gerilimine dair, "Sanki havanın yumuşaması söz konusu. Görüşmeler devam ediyor" dedi. Erdoğan, Duma’daki kimyasal saldırıya ilişkinse, "Video çekimleri vardı. Sayın Putin’in özel temsilcisiyle görüştüm bunları verdim" dedi.

...

Yıldırım’dan ABD ve Rusya’ya uyarı

Başbakan Yıldırım, ABD-Rusya restleşmesine ilişkin, "İşleri daha da karmaşık hale getirecek girişimlerden uzak durulmasını dostlarımıza tavsiye ediyoruz" dedi. Yıldırım, OHAL’in uzatılıp uzatılmayacağına ilişkinse, konunun salı günü yapılacak MGK toplantısında değerlendirileceğini söyledi.

...

FETÖ’nün yeni kripto haberleşme programı ortaya çıktı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ’nün Deniz Kuvvetleri yapılanmasına ilişkin soruşturmada örgüt üyelerinin, "2048 fun and relaxing puzzle game" oyunu görünümlü yeni bir kripto grafik haberleşme programı kullandığı ortaya çıktı.

...

55 milyonluk uyuşturucu ele geçirildi

Adana polisi yaptığı iki operasyonda piyasa değeri 55 milyon lira olan 114.5 kilo eroin ve 340 bin uyuşturucu hap ele geçirdi.

...

Umre diye Balıklıgöl’ü gezdirdler

Elbistan’dan kutsal topraklara umre ziyareti için yola çıkan 68 kişilik kafile, Gaziantep ve Şanlıurfa’da kısa süreli gezinin ardından, tekrar Elbistan’a getirildiler. Umreye gidemeyen vatandaşlardan bazıları ise Elbistan Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, şikayetçi oldu.

...

Mescid-i Aksa’nın içinden çekilen görüntüler mest etti

Mescid-i Aksa’nın içerisinden çekilen görüntüler izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi