Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

TFF kararını açıkladı: İşte derbinin akıbeti

İstanbul - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarıda kalan kupa derbisinin yarıda kaldığı 57. dakikadan itibaren seyircisiz olarak devam etmesine karar verdi. Derbi 3 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

Kılıçdaroğlu ve Akşener’den görüşme sonrası açıklama

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim yaptığımız İYİ Parti’ye katkının çok daha ötesinde demokrasiye katkıdır. Biz, 24 Haziran’da ve 25 Haziran’da bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Bütün vatandaşlarımız 25 Haziran sabahına huzur içinde uyanacaklar" dedi.

Uyum Yasaları kabul edildi

Ankara - Uyum Yasaları olarak bilinen Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Merkez faiz kararını açıkladı

İstanbul - Merkez Bankası, geç likidite penceresi borç verme faiz oranını 75 baz puan artırarak yüzde 12,75’ten yüzde 13,50’ye yükseltti

Kuzey Irak’a hava harekatı: 10 terörist daha...

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’taki Avaşin-Basyan bölgesine yönelik düzenlenen hava harekatında 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

81 ilde eş zamanlı operasyon: Bin 91 kişi yakalandı

Ankara - Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde 81 ilde eş zamanlı olarak asayiş suçlarından aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda bin 91 kişi hakkında işlem yapıldı.

19 ilde FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon

Muğla - Muğla polisince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik Muğla merkezli 19 ilde yapılan soruşturmada 39’u muvazzaf, 2’si ihraç olmak üzere 41 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi