Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Bunların bedelini çok ağır ödeteceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bir helikopterimiz düşürüldü. Biz bunların bedelini çok daha ağır ödeteceğiz. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini misli ile değil, kat ve kat fazlasıyla ödeyecekler" dedi.

...

“Millilik, yerlilik, PKK/PYD ağzı ile konuşmakla olmaz”

Başbakan Binalı Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "millilik ve yerlilik" açıklamalarına ilişkin, “Millilik PKK, PYD ağzı ile konuşmakla olmaz” dedi.

...

"Kalın kafaları almıyor"

MHP lideri Bahçeli, AK Parti ile ittifak ile ilgili, "Milli bekamızın korunması için böylesi bir uzlaşmada buluşmak gerekiyordu" dedi. Bahçeli, baraj tartışmaları konusunda da, "MHP’nin baraj sorunu yok diyorum, kalın ve kabuk bağlamış kafaları almıyor" ifadelerini kullandı.

...

TSK: Etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 141 oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı’nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının bin 141’e yükseldiğini açıkladı.

...

Feci kazada aynı aileden 9 kişi hayatı kaybetti

Kahramanmaraş’ta hafriyat yüklü kamyona çarpan minibüsteki aynı aileden 9 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, kazada ölenlerin yakınlarını hastanede ziyarete etti.

...

FETÖ, PKK ve DEAŞ’tan tutuklu ve hükümlü sayılarını açıkladı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bugün itibariyle FETÖ’den tutuklu hükümlü sayısı 38 bin 470, PKK’dan 10 bin 79, DEAŞ’tan tutuklu hükümlü sayısı bin 354 kişidir” dedi.

...

İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 31 Grandbetting gözaltı

İstanbul’da eylem hazırlığında oldukları iddia edilen terör örgütü DEAŞ şüphelisi yabancı uyruklu 31 kişinin yakalandığı bildirildi.

...

Camdan düşen çocuğu havada yakaladılar

İstanbul’da evinin camından sarkarak aşağıya düşen çocuk vatandaşlar tarafından havada yakalandı. Yüreklerin ağza geldiği o anlar bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi