Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizder için derledik.

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizder için derledik.

Erdoğan’dan yabancı öğrencilere müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’deki yabancı öğrencilere müjde vererek, “Eskiden misafir öğrencilere çalışma izni verilmiyordu. Bir süre önce bu konuda hazırlıklara başladık. İnşallah hem öğrenciler, hem mezunlar için çalışma izni sorununu ortadan kaldırıyoruz" dedi.

...

"Millet üflemeye değil yapılanlara bakacak"

Başbakan Binali Yıldırım, muhalefetin seçim vaatlerini eleştirerek, "Üflemeye bir ay daha devam edecekler. Millet üflemeye değil yapılanlara bakacak" dedi.

...

Bahçeli’den ’af’ önerisi

MHP lideri Bahçeli, "Çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri, PKK’lılar, FETÖ’cüler hariç olmak üzere, demir parmaklıkların gerisinde özgürlük düşü kuran, zindanda gün sayan, dama düşüp sevdiklerinin ve sevenlerinin hasretini çeken kader kurbanlarını afla taltif etmek niye akıllara gelmez" dedi.

...

İstanbul’da 2 bin 400 polisle huzur uygulaması: 22 gözaltı

İstanbul’da, "Yeditepe Huzur 7" adlı asayiş uygulaması kapsamında 39 ilçede 2 bin 400 polisin katılımıyla yapılan uygulamada 22 kişi gözaltına alındı.

...

Çıldır’da feci kaza: 4 ölü, 23 yaralı

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde, Aktaş Sınır Kapısı istikametine giden ve öğretmen kafilesi taşıyan midibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı.

...

Yurt genelinde yağışlar etkili oldu

Yurt genelinde yağışlar etkili olmaya devam ediyor.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi