Öğle bülteni

Günün gelişmelerini sizin için derledik.

Öğle bülteni

Günün gelişmelerini sizin için derledik.

İşte ’yerli üretim’ logosu

Ankara - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye’de üretilen malların etiketlerinde yer alacak "yerli üretim" logosunu tanıttı.

Kuzey Irak’a hava harekatı: 8 terörist !

Ankara - Kuzey Irak’ın Haftanin ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatında 8 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Suriyeli ailenin yaşadığı evde yangın: 2 ölü, 3 yaralı

Kocaeli - Derince ilçesinde Suriyeli bir ailenin yaşadığı ahşap evde gece yarısı yangın çıktı. Evdeki 2 çocuk hayatını kaybederken, 3 çocuk ise yaralandı.

İstanbul’da şafak vakti narkotik operasyonu

İstanbul - İstanbul’da şafak vakti çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. ‘Torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Tır park halindeki 7 otomobile çarptı

Tunceli - Tunceli’de kontrolden çıkan tır, karşı şeride geçti ve park halindeki 7 otomobile çarptı. Tırın çarptığı bir araç ise iş yerine girdi.

Bir motosikletli maganda daha !

İstanbul - E-5 Karayolu Acıbadem mevkiinde bir motosikletli maganda, trafikte tek tekerlek üzerinde metrelerce seyretti.

Saniyelerle kurtuluş kamerada

İstanbul - Ümraniye’de caddedeki vatandaşların ve park halindeki arabaların üzerine bir apartmandan taş parçaları düştü. Vatandaşların ölümden kıl payı kurtulduğu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi