Avrupa Şampiyonluğu maçı için geri sayım başladı

24 Mart Cumartesi gecesi Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenecek olan boks galasında ringe çıkacak Ali Eren Demirezen, Almanların yenilgisiz boksörü Michael Wallisch’e karşı Avrupa Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.

Avrupa Şampiyonluğu maçı için geri sayım başladı

24 Mart Cumartesi gecesi Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenecek olan boks galasında ringe çıkacak Ali Eren Demirezen, Almanların yenilgisiz boksörü Michael Wallisch’e karşı Avrupa Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.

On sekiz maçta hiç yenilgisi bulunmayan ve efsane boksörlerden Yakup Sağlam ile Serdar Uysal’ı da yenen Alman boksör Michael Wallisch, medyaya yaptığı açıklamada, maça çok iyi hazırlandığını ve kazanacağını iddia etti. Demirezen’in menajeri ve aynı zamanda EC BOXİNG Spor Kulübü Başkanı Erol Ceylan, zorlu bir karşılaşma olacağını vurgulayarak, "İki yenilgisiz boksörün tarihi bir kapışmasına tanık olacağız. Almanların bu karşılaşmaya olan ilgisi çok yoğun. Gerek medya, gerekse seyirci olarak sporcularına büyük destek veriyorlar. Dört bin kişilik salonun biletlerinin çoğu satıldı. 500’e yakın bilet var elimizde. Türk seyircileri de gelerek bu önemli karşılaşmada Ali Eren Demirezen’i desteklemeye davet ediyoruz. Sporcumuz o salonda kendini yalnız hissetmemeli. Zira salonda çok sayıda Alman izleyici olacak ve sporcularını destekleyecekler. Bu durumda sporcumuzun da destek ve morale ihtiyacı olacak, bu yüzden tüm vatandaşlarımızı ellerine Türk bayraklarını alarak maça gelmesini ve boksörümüzü desteklemesini istiyoruz. Onların tezahüratları sporcumuzun kazanmasında büyük bir etken olacaktır" şeklinde konuştu.

"ZAFERİ AFRİN’DEKİ KAHRAMANLARIMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ"

Demirezen’in antrenörü Bülent Başer de maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Mehmetçiklerimiz Afrin’de muhteşem bir zafere imza attı. Biz de Almanya’da büyük bir zafere imza atarak, bu zaferimizi Afrin’de şehit olan, gazi olan ve kahramanca çarpışan Mehmetçiklerimize hediye etmek istiyoruz. Maçın ardından kemerimiz ile birlikte Afrin’e giderek Kahraman Türk askerimizi ziyaret etmek istiyoruz. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Herhangi bir sakatlığımız veya olumsuzluklarımız yok. Tüm ekip olarak kenetlenmiş durumdayız, tek düşüncemiz bu maçı kazanarak, WBO dalında Avrupa şampiyonu olarak, dünya şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmaktır" dedi.

"DON KING DE İZLEYECEK"

Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz ise Ali Eren Demirezen’in de bir subay çocuğu olduğunu vurgulayarak, "Bu önemli galada Muhammed Ali ve Mike Tyson gibi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörlerini dünya ringlerine çıkaran ünlü menajer Don King de bulunacak. Galamızda iki de dünya şampiyonluk maçı gerçekleşecek. Bunlardan birisi yine kulübümüzün boksörü Karo Murat olacak. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak olan galamız dünya boks otoritelerinin büyük dikkatini çekmektedir. Uzun yıllardan beri Almanya’da düzenlenmiş en büyük galalardan birisini düzenliyoruz" ifadelerini kullandı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi