Galatasaray’ın galibiyetiyle biten karşılaşmadan notlar

1-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle biten Galatasaray, BB Erzurumspor karşılaşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Galatasaray’ın galibiyetiyle biten karşılaşmadan notlar

1-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle biten Galatasaray, BB Erzurumspor karşılaşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

GALATASARAY SAHASINDAKİ YENİLMEZLİĞİ 23’E ÇIKARDI

Galatasaray, BB Erzurumspor galibiyeti ile ligde Türk Telekom Stadyumu’ndaki yenilmezliğini 23’e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı BB Erzurumspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu galibiyetiyle ligde evindeki yenilmezliğini de sürdürdü. Aslan, Erzurum ekibini yenerek, Türk Telekom Stadyumu’ndaki yenilmezliğini 23 maça çıkardı. Cimbom geride kalan 23 müsabakada sadece 1 kez berabere kaldı. Galatasaray en son yenilgisini 2016-2017 sezonun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1 skorla aldı.

TÜRK TELEKOM STADYUMU’NDA 31 BİN 529 BİLETLİ SEYİRCİ

Galatasaray-BB Erzurumspor mücadelesini Türk Telekom Stadyumu’nda toplam biletli 31 bin 529 seyirci izledi.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, evinde BB Erzurumspor’u 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarlar da görevini tam yaptı. Müsabakayı toplam 31 bin 529 biletli seyirci izledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç öncesinde ve sırasında tezahüratlarıyla takımına destek oldu.

SOFİANE FEGHOULİ BU SEZON SÜPER LİG’DE İLK KEZ 11’DE OYNADI

Galatasaray’ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli bu sezon Süper Lig’de ilk kez 11’de oynadı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında BB Erzurumspor ile karşılaşan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli’ye bu sezon ilk kez 11’de şans verdi. Feghouli, en son geçtiğimiz hafta deplasmandaki Akhisarspor maçında 82. dakikada oyuna girdi. Başarılı futbolcu, ligde ise en son geçen sezonun son maçında Göztepe karşısında 11 başlamış, 64. dakikada yerini Sinan Gümüş’e bırakmıştı. 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon TFF Süper Kupa maçında Akhisar mücadelesinde de 11’de görev aldı. Cezayirli futbolcu, 83. dakikada yerini genç futbolcu Yunus Akgün’e bıraktı.

GALATASARAY GOLLERİ EVİNDE ATIYOR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon attığı 15 golün 12’sini Türk Telekom Stadyumu’nda kaydetti.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, evinde BB Erzurumspor’u mağlup ederek, puanını 15’e yükseltti. Bu sezon deplasmanda kötü bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar aldığı bütün galibiyetleri Türk Telekom Stadyumu’ndaki karşılaşmalarda elde etti. Aslan, geride kalan 7 haftada 4 kez evinde oynadı ve kazandı. Deplasmanda ise 2 maçta da mağlup oldu. Cimbom ligde BB Erzurumspor müsabakası ile birlikte rakip fileleri 15 kez havalandırdı. Terim’in öğrencileri söz konusu golleri ise Türk Telekom Stadyumu’nda Göztepe (1), Alanyaspor (6), Kasımpaşa (4) ve BB Erzurumspor (1) maçlarında kaydetti. Deplasmanda ise sadece Ankaragücü karşı 3 gol attı.

ÖMER BAYRAM İLK MAÇINDA ASİST YAPTI

Galatasaray’ın yeni transferlerinden milli futbolcu Ömer Bayram, Süper Lig’de BB Erzurumspor’a karşı ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi. 11’de başlayan Bayram, 90 dakika sahada kaldı ve 1 de asist yaptı.

Galatasaray’ın transferin son günü Akhisarspor’dan kadrosuna dahil ettiği milli futbolcu Ömer Bayram, ilk sarı-kırmızılı forma heyecanını BB Erzurumspor’a karşı yaşadı. Türk Telekom Stadyumu’ndaki karşılaşmaya Teknik Direktör Fatih Terim tarafından Yuto Nagatomo’nun yerine 11’de görevlendirilen Bayram, 90 dakika sahada kaldı. Başarılı sol bek, 74. dakikada sağ taraftan kullandığı köşe atışında Maicon’a gol attırdı.

(Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu /İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi