"İyi futboldan çok sonuç almayı düşündük”

Spor Toto 1. Lig 21’inci haftasında Boluspor kendi evinde oynadığı Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

"İyi futboldan çok sonuç almayı düşündük”

Spor Toto 1. Lig 21’inci haftasında Boluspor kendi evinde oynadığı Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında sahadan 3-0 İmajbet galip ayrıldı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasını kazanılması gereken önemli bir maç olduğunu söyleyerek, “İyi futbol oynayıp da 2 hafta kaybettikten sonra iyi futboldan çok bu maçta sonuç almayı düşündük. Oyuncular emeklerinin karşılığını aldılar. Yine çok pozisyon bulduk, daha maçın 30’uncu saniyesi öne geçebilirdik. Sonuçta 3 gol attık ama daha çok atabilirdik, bizde o potansiyel var. İnşallah diğer maçlarda bu pozisyonları da gole çeviririz” dedi.

GRANDMEDİCAL MANİSASPOR CEPHESİ

Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise maça iyi başladıklarını ancak rakibin golü bulmasıyla dağıldıklarını belirterek, yaşadıkları sıkıntının takımda orta saha oyuncusunun bulunmaması olduğunu kaydetti.

Taşkın, “Devre arası takımdan giden oyunculardan bir çoğu orta saha oyuncularıydı. Biz kanat oyuncularından orta saha oyuncusu yapmaya çalışıyoruz. Yediğimiz ikinci golden sonra da oyunun kırılma anları, bizim adımıza kopma anları başladı. Bugün Boluspor çok gayretli ve iştahlı oynadı. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar var fakat golü bulamayınca mücadele gücümüzün düştüğünü gördük. Bundan sonraki maçlarda da lig sonuna kadar karakterli bir şekilde oyunu çirkinleştirmeden bir mücadele sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

(Faruk Çidem / İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi