Juve ve City çeyrek finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Basel’i eleyen Manchester City ve Tottenham’u eleyen Juventus çeyrek finale kaldı.

Juve ve City çeyrek finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Basel’i eleyen Manchester City ve Tottenham’u eleyen Juventus çeyrek finale kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında sahasında 2-2 kaldığı Tottenham’ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Juventus, adını bir üst tura yazdırdı.

Devler Ligi Son 16 Turu ikinci maçında Tottenham, İtalyan devi Juventus’u konuk etti. Ev sahibi ekip, 39. dakikada Son’un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, Juventus 64. dakikada Higuain ile eşitliği yakaladı. 67. dakikada bu kez sahneye Dybala çıktı ve İtalyan ekibini 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk Juventus, çeyrek finale yükseldi.

CITY YENİLDİ AMA TURLADI

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında 4-0 mağlup ettiği Basel’e rövanşta 2-1 mağlup olan Manchester City, adını son 8 takım arasına yazdırdı.

Manchester City, Devler Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda 4-0 yendiği Basel’i konuk etti. Maça hızlı başlayan ev sahibi 8. dakikada Jesus ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Basel 17. dakikada Mohamed Elyounossi ile eşitliği yakalarken, 71. dakikada Lang’ın golüyle de 2-1 öne geçti. Karşılaşma bu skorla sona erdi ancak ilk maçı İngiliz ekibi 4-0 kazandığı için adını bir üst tura yazdıran takım oldu.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi