Messi'den 1, Ronaldo'dan 2 gol

Messi'den 1, Ronaldo'dan 2 gol
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain, Katar Turu kapsamında düzenlenen dostluk maçında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile Al Nassr oyuncularının oluşturduğu Riyad All Star'ı 5-4 mağlup etti. Paris Saint-Germain forması giyen Lionel Messi karşılaşmayı 1 golle, Riyad All Star'da sahaya kaptan olarak çıkan Cristiano Ronaldo ise 2 golle tamamladı.
King Fahd Stadyumu'nda Paris Saint-Germain ile Riyad All Star dün gece karşı karşıya geldi. Mücadeleye PSG, Navas - Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat, Fabian, Sanches, Soler, Messi, Mbappe, Neymar ilk 11'iyle çıktı. Riyad All Star'ın kadrosu ise Al Owais, Hyun Soo, Al Ghannam, Al Bulayhi, Abdulhamid, Luiz Gustavo, Kanno, Al Dawsari, Martinez, Marega ve Cristiano Ronaldo'dan oluştu. Bu mücadelede PSG'nin golleri Lionel Messi, Marquinhos, Sergio Ramos, Kylian Mbappe ve Hugo Ekitike'den geldi. Riyad All Star'ın gollerini ise Cristiano Ronaldo (2), Hyun Soo Jang ve Anderson Talisca kaydetti.
RONALDO VE MESSI AYNI DAKİKADA OYUNDAN ÇIKTI
Maçta dakikalar 62'yi gösterirken Aralık 2020'den sonra ilk kez karşı karşıya gelen Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi 1 dakika arayla oyundan alındılar. Ronaldo çıkıp Matheus Pereira oyuna dahil olurken Messi yerine ise Ilyes Housni girdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi