TARAFTARLARDAN ESKİ KULÜP BAŞKANI YÜKSEL ÇAKIR'A VEFA ZİYARETİ

TARAFTARLARDAN ESKİ KULÜP BAŞKANI YÜKSEL ÇAKIR'A VEFA ZİYARETİ

Kırşehir Futbol Kulübü tribün liderlerinden Halil Kurt ve beraberindeki taraftarlar, Kırşehirspor  eski Kulüp Başkanlarından Psikolog Nedim Yüksel Çakır'ı deplasman öncesi Ankara'da ziyaret ettiler.. 

Kırşehir Futbol Kulübünün tribün liderlerinden Halil Kurt; "Yüksel Çakır Başkanımız her zaman bizim maddi-manevî yanımızda oldu. Kendisi kulüp Başkanı olduğunda, ligi ikinci ile aynı puanda bitirerek üçüncü tamamlayıp; sezon sonunda 1. Ligin kapısından dönmüştük. Kendisi Kırşehirspor tarihinin belki de maddî açıdan en çok bedel ödeyen başkanıdır; ama buna rağmen yıllardır bize desteğini hiç bir zaman eksik etmedi. Kendisine ve 2004-2009 döneminde Kırşehirspor için şahsî kredi bile çekip takıma veren Kırşehir Belediye Başkanımız Halim Çakır'ı asla unutmadık" dedi. 

2006-2007 sezonunda Kırşehirspor'da Futbol Şube Sorumluluğu ve ardından Kulüp Başkanlığı yapan Nedim Yüksel Çakır da; "Kırşehirspor Kulüp Başkanlığından ayrılalı 16 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hatırlanıyor olmak çok güzel, bazen Kırşehir ve Ankara dışında bile şahşımı tanıyan, ilgi gösteren taraftarlarımıza rastlıyorum. Taraftarlarımızın tribün seslerinden Halil Kurt kardeşim zaten yıllar içinde her zaman şahsıma vefa gösterdi, beni unutmadı. Kendisinin şahsında tüm taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Kırşehir Futbol Kulübünün zor günler geçirdiğine de değinen Yüksel Çakır; "Bu tip zor günlerde yönetime ve takıma destek olmaktan başka çare yoktur. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan topladıktan sonra devre arası yönetim kurulumuz gerekli takviyeleri zaten yapacaktır. Bu sene geçmiş acıları hatırlayıp, kulübümüze bu süreçte daha çok destek olmalıyız" dedi.

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi