KATARSİS: GEL YENİDEN BAŞLAYALIM SEMİNERİ

Etkin Kampüs tarafından organize edilen yaşadığımız bu zor dönemde iyi gelmesi amaçlanan ünlü psikolog Gökhan Çınar ile Katarsis Gel Yeniden Başlayalım Semineri 19 Mart 2023 Pazar günü Ankara'da!

KATARSİS: GEL YENİDEN BAŞLAYALIM SEMİNERİ

Sen doğmadan sana aktarılanlar, doğum hikayen, çocukluk döneminin travmaları ve zor anıları, büyüme hikayendeki kırılma noktaları seni gerçek sen mi yaptı? Bunca yük, sana yüklenen kaygı ve üstlendiğin rollerin arkasındaki sen kimsin? Özün nasıl?

Bu sefer senin “Katarsis”in için buluşalım.
Gel, hem dertleşelim hem yüzleşelim.
Özünü, kirlenmemiş öz benliğini ve gerçek “sen”i konuşalım!
Hem konuşalım hem de birlikte yapacağımız çalışmalarla geçmişini, şimdini ve gelecekte gideceğin yolu yeniden keşfedelim.
Hayatına daha yüksüz ve daha güvenli devam edebilmek için, “Gel Yeniden Başlayalım!”

Gökhan Çınar Kimdir?

1983 İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar, Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi’nde YÖK Burslu olarak tamamladığı 2006 yılında Maltepe Üniversitesi’nin Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi. Lisans eğitimi süresinde, yüksek lisans sürecinde ve sonrasında Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde nevroz ve psikoz servislerinde stajına ve psikolog olarak çalışmalarına devam etti. Küçük yaşlardan itibaren medyada sunucu, yapımcı ve içerik üreticisi olarak görev almaktadır. 2019 yılında “Utançla Yüzleşmek” başlıklı bir TEDx konuşması yapmıştır ve Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli seminer ve etkinliklerde konuşmacı olarak yer almayı sürdürmektedir. Kafa Dergisi’nin yazarı, “Geçecek mi?” isimli kitabın yazarı, ortağı olduğu dijital platform Bana Göre Tv’de yayınlanan “Katarsis” ve “Katarsis X-TRA” programlarının yapımcısı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Elde Edeceklerin Neler?
Bu etkinlikten sonra; geçmişini, şimdini ve gelecekte gideceğin yolu yeniden keşfedeceksin. Kuş gibi olacak, kariyer yoluna daha güvenli devam edeceksin.

Etkinlik Detayları www.etkinkampus.com'da!
Etkinlik canlı ve yüz yüze gerçekleşecektir.
Etkinlik yaklaşık 2.5 saat sürecektir.
Etkinlik katılımcılarına, Gökhan Çınar imzalı dijital belge verilecektir.

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 16:06

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metehan Çetindoğan
Metehan Çetindoğan - 1 yıl Önce

Bu dönemde çok faydalı bir etkinlik olacağına inanıyorum, Gökhan Çınar'ın tecrübesiyle hepimizi alıp götürecek burdan

SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi