Ekonomik saldırıyı milli ve yerli üretim ile yeneceğiz.

TERMİKEL olarak, son dönemde ülkemiz ekonomisinin maruz kaldığı ve hiçbir ekonomik kural ile açıklanamayan ahlaksız oyunları kınıyoruz.

Ekonomik saldırıyı milli ve yerli üretim ile yeneceğiz.

Değerli Dostumuz,
TERMİKEL olarak, son dönemde ülkemiz ekonomisinin maruz kaldığı ve hiçbir ekonomik kural ile açıklanamayan ahlaksız oyunları kınıyoruz.
Türkiye piyasalarına ve güvenine saldırı var. Bu krizi atlatacak eskisinden çok daha güçlü bir Türkiye olduğuna inanıyoruz. Ticaret ve hayat devam edecektir, bunun için Termikel olarak biz üzerimize düşeni yapacağız.
Bu ekonomik savaşı kazanacağız. 80 Milyon millet olarak aynı gemideyiz. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen milletimiz, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir.
Kısa vadede telaşla alınacak kararlardan uzak durulmalıdır. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye’nin milli ve yerli üretim ve ihracat yapan bir işletmesi olarak, bu mücadelede üzerimize düşen her ne varsa yapmaya hazırız. Cenab-ı Hak doğruların yanındadır.
Türkiye’ye yapılmak istenen operasyon siyasi bir oyundur. Bu oyun, her türlü iç ve dış medyada açıkça sergilenmekte ve herkes tarafından görülmektedir. Milletimizin tarih boyunca göstermiş olduğu milli refleksi bugün de göstereceğine inanıyoruz.
Ülkemizin geçmişte yaşadığı ekonomik krizler ile bugünü karşılaştırdığımızda, bugün daha güçlü bir Türkiye’nin olduğuna ve bu krizden güçlenerek çıkacağımıza inanıyoruz.
Kriz çıkartmak isteyenlerin arzu ettiği gibi hareket etmemeliyiz. Dolar’ın TL karşısındaki gerçek değerine dönmesi için bir müddet beklemede kalmalıyız. Acele verilen kararlar zarar verebilir. Çünkü şoklar geçicidir. Soğukkanlı bir bekleme dönemi geçirmeliyiz.
Ülkemizde olduğu gibi, Termikel olarak bizim de üretim ve ihracatımız devam edecektir. İç ve dış piyasalarda yapılmış olan sözleşmelerimiz aynen yerine getirilecektir. 60 yıllık ticari hayatımızda ülkemizde birkaç sefer yaşamış olduğumuz benzer krizleri nasıl aşmışsak bu krizi de atlatacağımıza eminiz. Hayat devam ediyor, ülkemizin ekonomik büyümesi için sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Birlik ve beraberliğimize vesile olacak Kurban Bayramımızı huzurla geçirmenizi dileriz.
Saygılarımızla,
Ahmet Kaya
Yönetim Kurulu Başkanı

Basın Bülteni

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2018, 21:35

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mimar Şengül
Mimar Şengül - 6 yıl Önce

Sizin ürününüz çok kaliteli bu duyarlılığı gösteren termikele teşekkür ederim ve verdiğim para helal olsun işte milli ve yerli bir şirket

SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi