İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Elmas Yağmur; YENİ DÖNEMDE TBMM’DE KADINLAR DAHA ÇOK YER ALMALI

İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Elmas Yağmur; YENİ DÖNEMDE TBMM’DE KADINLAR DAHA ÇOK YER ALMALI

İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı eğitimci Elmas Yağmur yaptığı açıklamada; Türkiye’nin yeni bir döneme hazırlandığını ve bu gelecek yeni dönemde de kadınların TBMM’de daha çok yer alması gerektiğini belirtti. Uzun yıllar devlet okullarında eğitimci ve yönetici olarak görev yaptığını belirten İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Elmas Yağmur; son yıllarda pek çok alanda olduğu gibi eğitimde de erozyon yaşandığını ve Millet İttifakının iktidarında kadroların liyakatli kişilere devredileceğini söyledi.

Adalet ve liyakatin tesis edildiği GÜÇLÜ TÜRKİYE idealiyle yola çıktıklarını belirten Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Elmas Yağmur yaptığı yazılı açıklamada;

"GÜNEŞİN DOĞMASINA ÇOK AZ KALDI" Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Çok az kaldı. Güneşin doğmasına çok az kaldı.

Adalet ve liyakatin tesis edildiği GÜÇLÜ TÜRKİYE idealiyle, Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanım efendi ve ona inanan Türkiye sevdalısı yüreklerin çıkmış olduğu bu kutlu yolda menziline doğru kararlılıkla yürüyen ve büyük Türk milletinin desteğiyle her geçen gün büyüyen iyilik hareketimizin gönül erleri, milli mücadelemizin başkenti Ankara’mızın yiğit insanları.

Orta Asya topraklarında yakılan hürriyet ateşiyle 3 kıta 7 iklime adalet ve hoşgörüyle hükmeden ve dünya tarihinde ümitlerin tükendiği her an da imkânsız denilenleri başaran liderleriyle ve o liderlerin etrafında kenetlenen yiğitleriyle tarihe damgasını vuran necip Türk milleti sadece cesaretin ve yürekliliğin değil aynı zamanda Adaletin, Dürüstlüğün Ve Hoşgörünün de en büyük temsilcileri olmuşlardır. Günümüz Türkiye’ sinde ise tüm ümitlerin tükendiği, adaletin, hoşgörünün ve liyakatin yok sayıldığı bir anda, yine kendi özünden ve köklerinden çıkan bir liderin önderliğinde “ MEDENİYET YOLUNUN TAŞLARINI ANCAK! CESURLAR DÖŞER” diyerek, tükenen ümitleri yeniden yeşerten, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve onunla bu yola baş koyan iyi yürekli insanların vermiş oldukları mücadeleleri; Ekonomiden, eğitime, adaletten, inanç değerlerine kadar bir çok konuda her geçen gün daha da derinleşen sorunlar altında ezilen necip Türk milletine umut kaynağı olurken, siyasette yaşanan güven problemini de ortadan kaldırarak siyasette güvenin yeniden tesis edilmesinin yolunu açmıştır.

Genel başkanımız Sayın Meral AKŞENER’ in önderliğinde Anadolu’yu karış karış dolaşan ve her gittiği yerde büyük bir teveccüh ve sevgiyle karşılanan iyi yürekli insanlar bu günde burada milli mücadelemizin başkenti olan Ankara’mızda bir araya gelmişlerdir.

Büyük mücadeleler ve imkânsızlıklarla engelleri aşa aşa, tuzakları boza boza Türk milletinin geleceği için bir varoluş mücadelesi veren ve Ankara’dan doğan iyilik hareketinin Güneşi, 14 Mayıs akşamı tüm Anadolu’yu Anadolu’dan ise Türk coğrafyalarını saracak olan adalet ve liyakatle yönetilen, kalkınma ve teknoloji ile büyüyen GÜÇLÜ TÜRKİYE’nin habercisi olacaktır.

  Bu kutlu yolda bizlerin üzerinde düşen ise güçlü Türkiye ideallerini gerçekleştirmek için gecesini gündüzüne katan ve Türk milletinin sesi olmayı başaran Sn. Genel Başkanımıza omuz vermek, yürüdüğü bu zor yolda bir adım dahi geri durmadan inanç ve kararlılıkla yürümektir.

Güçlü Türkiye idealine gönül veren ve burada bulanan tüm kardeşleriyle gönül bağının olduğuna inan bir kardeşiniz olarak; bizlere inan ve güvenen kıymetli hemşerilerime ve aziz dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Ramazan-ı Şerif ayımızın Alem-i İslam’a, necip milletimize, Ankara’mıza ve her birinin varlığı bizlere güç veren siz değerli dava arkadaşlarıma huzur, sağlık ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 14:05

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi