GÜVENİLİR SAĞLIK TURİZMİ İÇİN DEV ADIM

Türkiye ve Avrupa’ya proje ve hibeler konusunda eğitim-danışmanlık hizmetleri veren Eduproline Eğitim Danışmanlık ile sağlık turizminde Avrupa’nın öncü markalarından Global Tourism sağlık turizmi sektörü için önemli bir işbirliğine gittiler. Uluslararası bir markaya dönüşmek ve Türkiye’ye sektördeki zirve yolculuğunda katkı sunmak amacıyla gerçekleşen birliktelik ile bu alanda yepyeni bir dönemi başlattı.

GÜVENİLİR SAĞLIK TURİZMİ İÇİN DEV ADIM

GÜVENİLİR SAĞLIK TURİZMİ İÇİN DEV ADIM

SAĞLIK TURİZMİNDE TÜRKİYEYİ ZİRVEYE TAŞIYACAK ORTAKLIKTA İMZALAR ATILDI

EDUPROLİNE VE GLOBAL TOURİSM SAĞLIK TURİZMİ İÇİN GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Dünyanın en geniş sağlık, tedavi arama platformu Kiwimedi ile dijital sağlık danışmanlığı hizmetleri sunan Medicalocation’u bünyesinde barındıran Global Tourisim, Eduproline Eğitim- Danışmanlıkla birlikte Türkiye pazarına giriyor. Türkiye ve Avrupa’ya proje ve hibeler konusunda eğitim-danışmanlık hizmetleri veren Eduproline Eğitim Danışmanlık Şirketi ile sağlık turizminde Avrupa’nın özellikle de İngiltere’nin öncü ve önemli markalarından biri olan Global Tourism Limited Şirketi, Türkiye’yi sağlık turizmi sektöründe zirveye taşıma hedefiyle işbirliğine gitti. Yapılan işbirliği protokolüyle Eduproline Eğitim Danışmanlık Şirketi, hizmetlerini Global Tourism çatısı altında yürüten Kiwimedi ve Medicalocation’un Türkiye ağını oluşturacak.

                EDUPROLİNE YÖNETİM KURULU BAŞKANI FENER; “BU BİRLİKTELİK, SAĞLIK TURİZMİNDE YEPYENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATACAK”  

Şirketlerinin tecrübeli isimlerle yaklaşık 6 yıldır tüm Türkiye’de ve Avrupa Ülkeleri’nde eğitim-danışmanlık hizmetleri verdiğinin altını çizen Hacer Fener, bilgi, birikim, tecrübe ve heyecanlarını bugünden sonra sağlık turizmi sektöründe de kullanacaklarını kaydetti. Türkiye’nin gelecek vadeden bu sektörde yakaladığı başarı ivmesini hızlandırmada kendilerinin de önemli bir payı olacağından dolayı şirket olarak heyecanlandıklarını söyleyen Fener, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Bu birliktelik, gerek tedavi gerek tatil gerekse oluşturduğu yüksek katma değer açısından önemi her geçen gün artan sağlık turizminde yepyeni bir dönemin kapılarını aralayacak. Sağlık ciddi bir iş; hizmetlerimizdeki kalite özellikle de sektörde eksikliği en çok hissedilen ‘güven’ noktasında bu ciddiyeti tüm danışanlarımız sonuna kadar hissedecek. Bu alanda en gerekli nitelikli isimlere ve modern teknoloji gibi tüm altyapıya sahip olan Türkiye’nin bu alanda zirveye çıkışına katkı sunacak bu birlikteliğin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

‘YENİ OLUŞUM SAĞLIĞA ULAŞIMDA SINIRLARI ORTADAN KALDIRACAK’

Gerçekleşen ortaklıktan duyduğu mutluluğu dile getiren Eduproline Eğitim Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı  Hacer Fener, uluslararası tedavi arama platformu kiwimedi.com’un hali hazırda aktif olan 46 ülkeden 372 sağlık sunucusu ile en büyük ve en kapsamlı dijital marka olduğunun altını çizdi. Anlaşmalı oldukları ‘güvenilir’  hastane, klinik, binlerce uzman doktor ile sağlık yolculuğuna çıkan platform kullanıcılarını desteklediklerini ve sağlık sunucularına küresel sağlık turizmi danışmanlığı yaptıklarını belirten Fener, “Gerek teşhis ve tedavi hizmeti veren arama platformu kiwimedi.com gerekse sağlık sunucularına uluslararası sağlık turisti getirme amacı taşıyan dijital sağlık danışmanlığı markasımedicalocation.com ile hastalarımızın yüksek kaliteli, uygun fiyatlı, güvenilirve beklediğinin üstünde hizmet almalarını sağlıyoruz. Global Tourism ile gerçekleştirdiğimiz bu birliktelikle sektöre yeni bir vizyon kazandıracak, Türkiye’nin pazardan hak ettiği payı almasına katkı sunacağız” diye konuştu.

                kiwimedi.com hakkında;

Dijital dönüşüm ekseninde "modern sağlık turizmi" olgusunu benimseyen kiwimedi.com dünyada, özellikle Avrupa'da 46 ülkeden 372 sağlık sunucusu ile önemli destinasyonlara sahip en geniş teşhis ve tedavi hizmeti veren arama platformudur.

medicalocation.com hakkında;

Medicalocation.com; Türkiye de sağlık turizmi hizmeti sunan hastane, klinik, doktor, diş hekimi, rehabilitasyon merkezi, termal otel ve diğer sağlık sunucularına uluslararası sağlık turisti getirme amacıyla Global Tourism Limited şirketi çatısı altında kurulan dijital sağlık danışmanlığı markasıdır.

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 15:35

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi