Altınordu'da gözler Göztepe derbisinde

Altınordu'da gözler Göztepe derbisinde
Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Pendikspor'a 2-1 mağlup olarak düşme hattından kurtulamayan Altınordu'da gözler salı günü Göztepe ile oynanacak İzmir derbisine çevrildi. Kırmızı-lacivertli takımın futbolcuları bu maçı kazanmak istediklerini söyledi. Derbi hazırlıklarına ara vermeden başlayan Altınordu, Metin Oktay Yerleşkesi'ndeki Kriyoterapi Merkezi'nde rejenerasyon antrenmanı gerçekleştirdi.

ALİ EMRE: HARCAYACAK VAKiT YOK
Altınordu’nun kalecisi Ali Emre Yanar, bir an önce hak etmedikleri yerden kurtulmak istediklerini vurgulayarak, "Artık keşkelere harcayacak vaktimiz yok. Bir an önce çıkış başlatmamız gerekiyor. Bornova'da Göztepe ile oynayacağımız maçı kazanarak bu çıkışı başlatmak istiyoruz" dedi.

METEHAN MİMAROĞLU: TELAFİ EDECEĞİZ
Takımın tecrübeli oyuncularından Metehan Mimaroğlu, "Göztepe ile oynayacağımız İzmir derbisine iyi hazırlanıyoruz. Pendikspor önünde beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bunu Göztepe maçıyla telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

ERDEM GÖKÇE: ÇIKIŞ İSTİYORUZ
Takıma devre arasında katılan Erdem Gökçe ise "Pendikspor mağlubiyetini unutup önümüze bakmamız lazım. Göztepe maçına tamamen galibiyet için çıkacağız. O maçı kazanıp bir çıkış başlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi