Ufuk Üniversitesi ile Kadın ve Gençlik Platformu Derneği iş birliğinde düzenlenen “Aile Değerleri” paneli, 4 Kasım 2025 Salı günü İncek Kampüsü Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşen panelin açılış konuşmasını Kadın ve Gençlik Platformu Derneği başkanı Prof. Dr. Rüveyde AKBAY yaptı.
Panelin moderatörlüğünü Prof. Dr. Mükerrem Arslan üstlendi.
Etkinlikte, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan Samiye Korkmaz, Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ayşe Canatan ve Sosyal Bilimler Üniversitesi’nden Doç , aile kavramının günümüzdeki dönüşümü üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Panelde ayrıca Ufuk Üniversitesi öğrencilerinden Açelya Tamer, “Ailenin Sosyolojideki Serüveni” başlıklı sunumuyla; Zehra Perdal ise “Dijital Çağın Aileye Etkisi” konusuyla programa katkı sağladı.
Katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen panelde, aile yapısının korunması, toplumsal değerlerin güçlendirilmesi ve dijital çağda aile dinamiklerinin yeniden yorumlanması üzerine verimli bir tartışma ortamı oluştu.


