Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti, Mamak'ta çocukların uğrak noktası oldu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, göreve geldiği günden bu yana özellikle çocukların gençlerin , kültür, sanat, sporla uğraşmasını ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamasını ön planda tutuyor, hizmetleri de bu kapsamda gerçekleştiriyor.

Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti, Mamak'ta çocukların uğrak noktası oldu.

Geçen sene hizmete kazandırılan Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti de bu hedefle yapıldı.

Buz üstüne çıkmadan çocuklara eğitim veriliyor. Denge sağlama, kayma konusunda ön bilgilendirme alan minikler, kendilerine ücretsiz sağlanan buz patenlerini giyerek soluğu pistte alıyor. Buz patenine gelen çocukların çoğu ilk kez yaptıkları bu sporu düşe kalka öğrenmenin tadına varıyor. 

Randevulu sistemle de çalışan buz pateni pistine, çevre okullar öğrencileri getirebiliyor. Son olarak Mamak 30 Ağustos Ortaokulu öğrencileri de Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pistinde keyifli vakit geçirme fırsatı buldu. 

“Çocuklarımızın yeni spor dalları ile tanışmasını önemsiyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Çocuklarımızın yeni spor dalları ile tanışmasını önemsiyoruz. İstiyoruz ki Mamak’ta çocuklarımız en az bir spor dalında lisanslı olsun. Bu hedefle açtığımız buz pateni pistimize çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Duyuyoruz bazıları çalışmaları ile artık buz patenini kendisi için bir spor dalı olarak benimsemiş. Kim bilir, ücretsiz sağladığımız bu imkandan yararlanan çocukların içinden yarının buz patenci sporcuları yetişecek. Biz hizmetlerimizle şehri inşa etmiyoruz. İnsan odaklı çalışıyor, insanımızı da ihya ediyoruz inşallah” dedi.

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi