Ramazan’da Taksiler 1 TL!

Ramazan’da Taksiler 1 TL! BKM Express ile ilk kez ödeme yapacak BiTaksi kullanıcıları Ramazan Ayı boyunca 30 TL'ye kadar yolculukları için yalnız 1 TL ödeyecek.

Ramazan’da Taksiler 1 TL!

Taksi sürücüleri ile yolcuları buluşturan akıllı telefon uygulaması BiTaksi, BKM Express ile hayata geçirdiği proje kapsamında Ramazan ayına özel ‘30 TL’ye 1 TL’ kampanyası ile kullanıcılarına avantaj sunmaya devam ediyor.

BKM Express ile BiTaksi’de ilk kez ödeme yapacak yolcular, 1 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasındaki 30 TL’ye kadar olan ilk yolculukları için yalnızca 1 TL ödüyor. İlk kez BiTaksi’de BKM Express kullanımında ve bir defaya mahsus geçerli olan kampanya kapsamında 30 TL’nin üzerindeki yolculuklar ise ödeme tutarından 29 TL düşürülerek tahsil ediliyor.

BKM Express Hesabı olmayanların da kampanyadan faydalanabilmesi için BiTaksi içindeki menüde ‘Ödeme Araçlarım’ kısmından ‘BKM Express Hesabı Ekle’ seçeneği ile kolayca BKM Express Hesabı oluşturulabilecek ya da mevcut hesap hızlıca eklenebilecek.

Hem sarı hem de turkuaz BiTaksi’lerde geçerli olan kampanya ile BiTaksi kullanıcıları Ramazan ayı boyunca yolculuklarının keyfini çıkarıyor.

BiTaksi Hakkında

BiTaksi, taksicilerle yolcuları buluşturarak hızlı ve kolay seyahat ortamı sunan bir akıllı telefon uygulamasıdır. Şehir insanı için yapılan BiTaksi ile kullanıcılar, tek tuşla istediği yere taksi çağırabiliyor, gelen şoförün adını, puanını, taksinin plakasını ve konumunu ekranda görebiliyor. İster nakit ister kredi kartı veya BKM Express ile ödeme seçeneğine sahip olan BiTaksi kullanıcıları, varış noktasını belirleyebiliyor, yolculuk güzergahlarını yakınlarıyla paylaşabiliyor, yolculuk sonunda şoföre puan verebiliyor ve yolculukla ilgili yorum yazabiliyor.

BKM Express hakkında

Bir BKM markası olan BKM Express, ücretsiz, hızlı, kolay ve güvenli bir dijital ödeme aracı ve Türkiye’nin ilk dijital cüzdan uygulamasıdır. Hâlihazırda 1,7 milyonu aşkın üyesi bulunan BKM Express, 200 binden fazla noktada hizmet vermektedir. BKM Express ile iPhone ve Android uygulamaları üzerinden para gönderilebilmektedir. BKM Express, e-bağış alanındaki yeniliklerin de öncüsüdür ve mobil uygulaması üzerinden sivil toplum kuruluşlarına kolayca bağış yapılabilmektedir.

Basın Bülteni

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2019, 18:12

Ankara'nın Sesi Haber Sitesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi