AK Parti İstanbul İl Başkanlığında devir teslim yapıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin istifasının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında devir teslim yapıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin istifasının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti.

Coşkulu bir katılımla il binasında gerçekleştirilen töreninde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda İstanbul İl Başkanlığına atanan Bayram Şenocak görevi devraldı. Devir teslim törenine Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, eski İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Yeni İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Dr. Selim Temurci, konuşmasına Yeni İl Başkanı Bayram Şenocak’a görevinde başarılar dileyerek başladı. Temurci, “İstanbul’da 3 yıl görev yaptık. 15 Temmuz gecesinde; Liderimizle, milletimizle tek yürek olarak hainlere İstanbulumuzu, AK Parti’nin kalesi olan İl Başkanlığımızı teslim etmedik. Yaptığımız çalışmalarda gayretlerinden ötürü tüm teşkilat mensuplarımıza ve İstanbullulara teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Bayram Şenocak’ın İstanbul’a hizmet adına çok güzel işler başaracağına inanıyor Genel Başkanımıza ve teşkilatımıza, teşekkür ediyorum” dedi.

“AK PARTİDE KARDEŞLİK ESASTIR”

Yeni İl Başkanı Bayram Şenocak da yaptığı konuşmada, “Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde güzel hizmetleri olan İl Başkanımız Selim Temurci’ye ve bugüne kadar görev yapmış diğer il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti’de sevgi ve kardeşlik esastır. İstanbul bize Cumhurbaşkanımızın emanetidir. 2019’a doğru gidiyoruz ve çok önemli 2 seçim bizleri bekliyor. İnşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte İstanbul’da AK Parti’ye yakışanı yapacak, katlanarak artan oy oranımızın üzerine daha fazla bir şeyler koyabilmek adına tüm teşkilatımızla birlikte gece gündüz var gücümüzle gayret edeceğiz. 39 ilçemizde mahalle başkanımızdan sandık başkanımıza kadar hep birlikte azmimizle bu süreci yöneteceğiz. Bizim için önemli olan davamız ve liderimizdir” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise yaptığı konuşmada AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul teşkilatı bünyesinden çıktığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul teşkilatları tüm Türkiye için önemlidir. İstanbul’da yapılan çalışmalar diğer illerimizde örnek olarak gösterilmektedir. İl Başkanımız Selim Temurci, İl Başkanlığı süresinde çok önemli vazifeleri ifa etti. İstanbul İl Başkanlığı 15 Temmuz gecesinde işgal girişimde bulunulan tek İl Başkanlığı olması hasebiyle gazi bir teşkilattır. İl Başkanımız Selim Temurci’nin şahsında tüm teşkilatımıza İstanbul’a yaptıkları hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yeni İl Başkanımız Bayram Şenocak’ın İstanbul’a ve İstanbullulara en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. İstanbul bize her daim heyecan verdi. AK Parti davası Allah nasip ederse uzun yıllar ülkemize ve milletimize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Retrobet Tayyip Erdoğan önderliğinde hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

BAYRAM ŞENOCAK KİMDİR?

1978 Trabzon-Of doğumlu olan Bayram Şenocak, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Şu anda aynı üniversitede işletme bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2003 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra çalışma hayatına atılan Şenocak, birçok şirkette üst düzey yönetici olarak görev yaptı. Şu anda da ortağı olduğu şirketlerde ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir.

2004-2010 yılları arasında MÜSİAD Genel Merkezde Sektör Kurullarında yönetici olarak çalışmalarda bulunan Şenocak, bu kapsamda birçok organizasyonun düzenleyicileri arasında yer aldı. 2017 yılından bu yana MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve sektör kurulları komisyon başkanı olarak görev yapmaktadır.

Siyasi hayatına 2003 yılında AK Parti Güngören Gençlik Kollarında başlayan Şenocak, 2003-2004 yılları arasında Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, 2009-2012 yılları arasında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2012-2014 yılları arasında da Avcılar İlçe Başkanı olarak görev yaptı. İlçe Başkanlığı döneminde Avcılar teşkilatı ile birlikte Avcılar için yapılan başarılı çalışmalar neticesinde 2014 yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Evli ve 3 çocuk sahibi olan Şenocak, yüzme, futbol, karate sporlarıyla ilgilenmektedir ve DAN diplomasına sahiptir.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
timbir - birlik haber ajansi